ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ Η ΓΟΡΤΥΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 2-1…

0
707

Σ’ ένα ματς που η Γόρτυνα προηγήθηκε ξανά στο σκορ αλλά που Δέν κατάφερε να κρατήσει το Σκόρερ με αποτέλεσμα να ηττηθεί για τέταρτο συνεχόμενο ματς, χάνοντας μάλιστα, (μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Νικηταρά και Σαβοιδάκης) και το νεαρό Αμανάκη, ο οποίος έφυγε υποβασταζόμενος για το νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στο πόδι του

Με τη φάση πάντως να είναι ως μη γενόμενη μια που ο μέσος των γηπεδούχων να είναι εκτεθειμένος με τον επόπτη κ. Σπινάκη να υποδεικνύει έγκαιρα το οφσάιντ.
Σιγά-σιγά η Γόρτυνα άρχισε να ισορροπεί το ματς και στο 15 το δυνατό σουτ του Μάλο έξω από τη μεγάλη περιοχή, διώχνει με δυσκολίας ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Ενώ ένα λεπτό αργότερα ανάλογο σουτ του Δημήτρη φεύγει λίγο άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα σε καταχτυπημένο φάουλ του Σταυρακάκη δημιουργείτε σύγχυση στα καρέ της Μινωικής, με την μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος σε σουτ του Ξαγοραράκη ν’ αποκρούεται από τον αμυντικό των γηπεδούχων που όπως είπαμε πλόνζαρε εν ήδη τερματοφύλακα.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Χελά βάζοντας τoύστερα Φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ.
Κι ενώ από εκεί και μετά η Γόρτυνα ήλεγχε το ματς, σ’ ένα ακίνδυνο γέμισμα στο 33, η λάθος εκτίμηση του Ανδρικάκη, μπέρδεψε και τον Ξαγοραράκη με αποτέλεσμα ο Νικολάε να επωφεληθεί και να ισοφαρίσει ανέλπιστα για τους γηπεδούχους.

Από εκεί και μετά δεν υπήρχαν άλλες αξιόλογες φάσεις για τις δύο ομάδες με το ημίχρονο να τελειώνει με το σκορ στο 1-1.
Στο δεύτερο μέρος η Μινωική μπήκε ξανά δυνατά στο ματς και στο 49ο λεπτό, σε μια καλά “ξεδιπλωμένη” αντεπίθεση που ξεκίνησε από διώξιμο στην άμυνα τον γηπεδούχων η επέλαση και η σέντρα-ξυραφιά από δεξιά του Νικολάε, βρήκε σε εξαιρετική θέση τον Αποστολάκη που έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.
Το γκολ της ανατροπής έδωσε ώθηση στους παίκτες του Γιάννη Χατζησεβαστού που προσπάθησαν να κλειδώσουν το ματς, με τον Ανδρικάκη να αποκρούει εξαιρετικά στο 65 το εξ επαφής σουτ του Καραντινάκη στη σημαντικότερη ευκαιρία των γηπεδούχων.

Η Γόρτυνα με συνεχή πίεση πήρε τα ηνία του ματς και προσπάθησε να ισοφαρίσει τον αγώνα.

Και θα τα κατάφερνε στο 82, αν η κεφαλιά-κανονιά του προωθημένου Ξαγοραράκη δεν έφευγε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του εμβρόντητου Ψαρουλάκη.

Η Γόρτυς συνέχισε να ψάχνει το γκολ, αλλά λίγο έλλειψε στο 90 να δεχθεί και τρίτο τέρμα.

Σε μια αντεπίθεση κι ενώ όλη η ομάδα της Γόρτυνας ήταν μπροστά για την ισοφάριση, τρεις παίκτες των γηπεδούχων βγήκαν με αντίπαλο τον Ξαγοραράκη, αλλά το σουτ του Ανδρεαδάκη απέκρουσε εξαιρετικά ο Ανδρικάκης.


Το ματς τέλειωσε με τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού Αμανάκη, ο οποίος μετά το ματς έφυγε υποβασταζόμενος για το νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στο πόδι του.

Μινωική: Ψαρουλάκης, Χατζηδημητρίου, Αναγνωστάκης, Βαρδονικολάκης Π., Ρουμελιώτης (84′ Δρακωνάκης), Αποστολάκης (89′ Χριστάκης), Αστυρακάκης (46’Στακάκης), Διγενής, Καραντινάκης, Ανδρεαδάκης, Νικολάε (75′ Βαρδονικολάκης Γ.)


Γόρτυς: Ανδρικάκης, Σταυρακάκης, Χελά, Ξαγοραράκης, Κωστάκης, Στεφανής, Μικέλ, Αντωνάκης, Μάλο (80′ Κοζυράκης), Μπατούνας (70′ Αμανάκης), Δημήτρης (70′ Κεφάκης)