ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΗΜΙΟΥ…

0
313

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, ανακοινώνουμε την έναρξη Ακαδημίας Ποδοσφαίρου για παιδιά !🎉⚽

Προσκαλούμε όλους τους γονείς να δώσουν στα παιδιά τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτήν τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ αθλητική εμπειρία, η οποία υπόσχεται να ξεχωρίσει για τα υψηλά της στάνταρ και τους φιλόδοξους στόχους της.

🔹 Τι κερδίζουν τα παιδιά;

Ανάπτυξη Αθλητικών Ικανοτήτων: Μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένα προγράμματα εκμάθησης, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις ποδοσφαιρικές τους δεξιότητες.

Junior’s Club Παιδικά-Βαπτιστικά στις Μοίρες

Προώθηση της Καλής Αθλητικής Συμπεριφοράς: Η ακαδημία μας δίνει έμφαση στο fair play, τον σεβασμό προς συμπαίκτες και αντιπάλους, και την κατανόηση της αξίας του ομαδικού πνεύματος.

Προσωπική Ανάπτυξη:

Μαθαίνουν την πειθαρχία, την επιμονή και την ευθύνη, αξίες που θα τους ακολουθούν για μια ζωή.

🔹 Γιατί να επιλέξετε την Ακαδημία μας;

Υψηλά Στάνταρ: Η ακαδημία μας δεν αρκείται στα βασικά. Με έμπειρους προπονητές και σύγχρονες μεθόδους προπόνησης, έχουμε στόχο να βοηθήσουμε κάθε παιδί να αναδείξει το καλύτερο που έχει να προσφέρει.

Στόχοι με Όραμα: Στοχεύουμε όχι μόνο στην αθλητική πρόοδο, αλλά και στην καλλιέργεια της προσωπικότητας των παιδιών, ώστε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και αθλητές.

Αγαπητοί γονείς, δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να γίνουν μέλη μιας οικογένειας που προάγει την υγεία, την άθληση και την ομαδικότητα.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι!

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν προσεχώς! Μην χάσετε την ευκαιρία!