ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΚΟΥΔΟΥΜΑ…

0
206

Εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Αυγούστου, η
Φωτογραφική Έκθεση “Χαῖρε Ἀστερουσίων Πολιτεία” στην Ιερά Μονή Κουδουμά, στην οποία συμμετέχει με φωτογραφίες του και ο Μητροπολίτης Γορτύνης Αρκαδίας, Μακάριος στηρίζοντας έμπρακτα την αξιέπαινη προσπάθεια του Μοναστηριού για την διαφύλαξη και ανάδειξη της φυσικής και πνευματικής κληρονομιάς του τόπου.

Στην Έκθεση συμμετέχει και ο εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου Πετροκεφαλίου Δήμου Φαιστού, Μανώλης Ντρετάκης, που έδωσε το παρών στα εγκαίνια της, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, επίσης εκπαιδευτικό, Μαρία Ζαχαριουδάκη.

Junior’s Club

Παιδικά-Βαπτιστικά

Θα μας βρείτε στο κέντρο των Μοιρών, 25ης Μαρτίου183
Τηλέφωνα: 28920 22667 και 6984498117 …

Τα εγκαίνια έγιναν από τον Ηγούμενο της μονής και ακολούθησε η ομιλία του Γιώργου Σταματάκη με θέμα “Τα σπίτια των γονέων μας: Το “ευτελές και ασήμαντο” στην διαμόρφωση της πολιτιστικής ταυτότητας των Αστερουσίων”.

Η έκθεση εστιάζει στη φυσική και πνευματική κληρονομιά των Αστερουσίων, φιλοξενώντας έργα σημαντικών φωτογράφων όπως οι Κωνσταντίνος Βουδάσκας, Λουκάς Ζιάρας, Χρήστος Καλαϊτζόγλου, Μανώλης Καρτσωνάκης, Κόντος,
Νίκος Λενακάκης, Νικόλαος Μαθιουδάκης,
Μανώλης Ντρετάκης,
Χρήστος Παπαναστασίου,
Ιωάννα Σακελλαράκη, Γεώργιος Σταματάκης, π. Ιλαρίων Σταματάκης και Maya Widler.

Όπως προαναφέραμε, συμμετέχει και ο Μητροπολίτης Γορτύνης & Αρκαδίας με μια φωτογραφική σειρά εμπνευσμένη από τις επισκέψεις του στο μοναστήρι του Κουδουμά.

Πηγή:Δια-SOS-τε την Μεσαρά…