ΔΩΡΕΑ 7 ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ…

0
678

Δωρεά 7 πομποδεκτών HYTERA BD505V από τον Δήμο Αποκορώνου στην Ομάδα Εθελοντών Εκτάκτων Αναγκών Αποκορώνου”

Σήμερα, Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αποκορώνου, έγινε η παραλαβή της δωρεάς του Δήμου Αποκορώνου 7 πομποδεκτών αξίας 1.736,00 ευρώ συμπ. ΦΠΑ για την κάλυψη αναγκών πυρόσβεσης της Ομάδας Εθελοντών Εκτάκτων Αναγκών Αποκορώνου.

Τους ασυρμάτους παρέλαβε ο πρόεδρος της Ομάδας Εθελοντών, κύριος Παντελής Καπαρουδάκης από τον Δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης , παραχωρούμε τα παραπάνω υλικά στην Ομάδα Εθελοντών Εκτάκτων Αναγκών Αποκορώνου για διάστημα (2) ετών με δυνατότητα παράτασης επιπλέον (2) ετών θωρακίζοντας και ενισχύοντας το σημαντικό έργο της αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών που επιτελεί.

Σκοπός μας είναι η υποστήριξη και ανάπτυξη των εθελοντικών δράσεων, του πνεύματος αλληλεγγύης που διέπεται από συναισθήματα φιλανθρωπίας και προσφοράς.

Όλοι μαζί οφείλουμε να συνεργαζόμαστε για την προστασία φυσικού περιβάλλοντος ,του δασικού πλούτου της χώρας και την ασφάλεια ανθρώπινης ζωής και περιουσίας των πολιτών από τους κινδύνους των πυρκαγιών, των πλημμυρών, των σεισμών και των λοιπών Θεομηνιών.

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Παντελής Καπαρουδάκης, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ.Κουκιανάκη για τη βοήθεια κ υποστήριξη της δράσης τους, έκανε λόγο για την ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης της Ομάδας με εθελοντές καθώς λόγω της κλιματικής αλλαγής οι απαιτήσεις της πολιτικής προστασίας συνεχώς αυξάνονται.

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης δήλωσε υπερήφανος για το έργο της Ομάδας καθώς ήταν παρών από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα και έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη για τη διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα τους καθ’όλη τη διάρκεια του έτους όπου και όποτε χρειαστεί.