ΔΩΡΕΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ ΤΟ “ΜΕΛΛΟΝ”…

0
241

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου ΑΜΕΑ “ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για τη γενναιόδωρη δωρεά σας στη μνήμη του αγαπημένου Κωνσταντίνου Μάρη.

Ο Κωνσταντίνος, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 28 ετών πριν πέντε χρόνια, σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα με μηχανή επιστρέφοντας από τη δουλειά του στο δρόμο Χερσόνησος-Μάλια, παραμένει ζωντανός στις καρδιές μας και μέσα από τις πράξεις αγάπης όπως η δική σας.

Η δωρεά σας δεν είναι απλώς μια οικονομική ενίσχυση για τον Σύλλογό μας.

Είναι μια βαθιά πράξη αγάπης και αλληλεγγύης που μας συγκινεί και μας δίνει δύναμη. Τιμώντας τη μνήμη του Κωνσταντίνου με αυτόν τον τρόπο, μας υπενθυμίζετε πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις δύσκολες στιγμές.

Χάρη στη γενναιοδωρία σας, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας, προσφέροντας στήριξη και βοήθεια στα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους.

Η προσφορά σας συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ζωής αυτών των ανθρώπων και στην προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης.

Ο Κωνσταντίνος, ήταν ένας νέος ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά ζητήματα, ο οποίος μαζί με μια ομάδα φίλων του είχε δημιουργήσει τον Ιανουάριο του 2019 ένα βίντεο, ως σκηνοθέτης, για άτομα με κινητικά προβλήματα στο Ηράκλειο, την «Αδιάβατη πόλη».

Μάλιστα σε εκείνο το βίντεο εμφανιζόταν και ως συνοδός του Μάριου στην «περιπέτεια» του, στους δρόμους της πόλης.

Ο θεός να τον αναπαύσει.