ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΓΟΡΤΥΣ ΣΤΗΝ 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΛΙΣΟ ….

0
501

Γρουσούζικη αποδείχτηκε η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος για την Γόρτυνα, αφού σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στην Τύλισο, ηττήθηκε με 3-2 από την ομώνυμη ομάδα, διακόπτοντας έτσι το αήττητο σερί του τελευταίου ενάμιση μήνα.
Η Γόρτυνα μπήκε στο γήπεδο πατώντας καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα στο 24 σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπατούνα κι ενώ η μπάλα είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, το μπέρδεμα Μπαλωμένου, Χελά και δοκαριού, με κάποιο τρόπο αποσόβησαν το βέβαιο γκολ για την Τύλισο.

Πέντε λεπτέ αργότερα ο Γκίνης είδε το δυνατό σουτ που επιχείρησε λίγο κάτω από τη σέντρα, να παίρνει ψηλοκρεμαστή τροχιά και να καρφώνεται στο δεξί “γ” του Ανδρικάκη.
Ένα πανέμορφο όσο και άκρως τυχερό γκολ, με το οποίο οι γηπεδούχοι βρέθηκαν ανέλπιστα με δύο γκολ μπροστά στο ματς.

Η εξέλιξη του ματς σαφώς και επηρέασε τους παίκτες του Γιάννη Κοντάκη, που το μόνο που κατάφεραν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήταν το δυνατό σουτ του Μάλο το οποίο έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Γόρτυνα έδειχνε σαν να έμεινε στ’ αποδυτήρια, με τους παίκτες των γηπεδούχων να κάνουν ότι θέλουν στη μεγάλη περιοχή του Ανδρικάκη.

Έτσι στο 48′ η Τύλισος είχε δοκάρι με τον Χατζηγεωργίου, ενώ κάθε επίθεση των γηπεδούχων “μύριζε” γκολ.

Η Γόρτυνα συνήλθε κάπως και στο 55, ο νεοεισελθών Κωστάκης ανετράπη μέσα στη μεγάλη περιοχή της Τυλίσου, με το Χελά να ευστοχεί στο πέναλτι και να ξαναβάζει την ομάδα μας στο ματς.

Όμως τα λάθη από την πλευρά των παικτών της ομάδας μας συνεχίστηκαν και στο 64′ ο Χατζηγεωργίου αφύλακτος μέσα στη μεγάλη περιοχή της ομάδας μας έγραψε με κεφαλιά το 3-1 για την Τύλισο.

Στο 66′ ο προωθημένος Ξαγοραράκης δεν πρόλαβε για ελάχιστα εκατοστά να βάλει το κεφάλι του και να σκοράρει.
Στο 73′ η Γόρτυνα στάθηκε άτυχη, μια που το εξαιρετικό φάουλ του Χελά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Κάββαλου, ενώ στην επαναφορά ο σχεδόν αμαρκάριστος Νικηταράς από πολύ καλή θέση, έπιασε άσχημη κεφαλιά η οποία έφυγε άουτ.

Στο 75′ ο Ανδρικάκης κρατάει το 3-1 σε εξ επαφής σουτ ου αμαρκάριστου Χατζηγεωργίου και πέντε λεπτά αργότερα ο προωθημένος Χελά με κεφαλιά σκοράρει ξανά για την ομάδα μας, κάνοντας τα τελευταία λεπτά του ματς κυριολεκτικά “ροντέο”.

Στα λεπτά που απέμειναν, οι παίκτες της Τυλίσου με νύχια και με δόντια κράτησαν τους παίκτες της ομάδας μας μακριά από την εστία του Κάββαλου κι έτσι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Γρηγοράκη βρήκε την Γόρτυνα να γνωρίζει την ήττα μετά από ενάμιση και πλέον μήνα θετικών αποτελεσμάτων.

ΤΥΛΙΣΟΣ: Κάββαλος, Μανιαδάκης, Τσαμπουράκης, Σπυριδάκης, Μπαλωμένος, Σπάρος, Μανιούδης, Γκίνης, Κουρελής (90΄Κεφαλογιάννης), Σπύρου, Χατζηγεωργίου.

ΓΟΡΤΥΣ: Ανδρικάκης, Σταυρακάκης, Χελά, Ξαγοραράκης, Σαβοιδάκης Στ., (89΄Μηναδάκης) Αντωνάκης, Μάλο, Δημήτρης (65΄Μικέλ), Μπαντούνας (50΄Κωστάκης), Φραγκιαδάκης (85΄Κυρλάκης), Νικηταράς.