ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ…

0
501

Κύριε Δήμαρχε Λευτέρη Κοκολάκη, είναι γνωστό σε όλους ότι, εκτελείτε άνομες εντολές του έκπτωτου εγκατεστημένου στο δημαρχείο Μιχάλη Κοκολάκη.


Είστε λοιπόν ο τελευταίος που μπορεί να εκφράζει τέτοιου είδους απόψεις, αφού ούτε άποψη έχετε
.

Το ΣΑΠΙΟ είστε ΕΣΕΙΣ και ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ υποβολέας σας, όπως φαίνεται σε έγγραφα δικών σας συνεργατών αντιδημάρχων, που εγκατέλειψαν την παράταξη σας κακήν-κακώς και καθόλου δεν αντιδράσατε, άλλωστε τι θα μπορούσατε να πείτε όταν αυτά προέρχονται από τα ‘’σπλάχνά’’ της παράταξης σας.

Όμως δεν αντιδράσατε ούτε σε συγκεκριμένες κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ευθέως σας εγκάλεσε ρωτώντας, τι ισχύει τελικά στον δήμο Γόρτυνας ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ή ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ;


Έρχεστε τώρα λοιπόν εσείς και ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ωσάν οσίες παρθένες και τολμάτε να με κατηγορήσετε;

Εδώ ισχύει αυτό που λέει ο λαός «εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι».

Όσο και να προσπαθείτε, είναι στους πάντες γνωστό ότι εγώ προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ξανά με τα κοινά , ΑΡΑ θέλετε δεν θέλετε ξεκινάω από μηδενική βάση.
Όταν ο λαός αποφασίσει να με δοκιμάσει τότε θα αξιολογηθώ.

Όσον αφορά στους έωλους ισχυρισμούς σας περί ΠΑΤΡΟΝΩΝ δεν με αγγίζουν , διότι είμαι αυτόφωτος, ανεξάρτητος δεν χρωστάω σε κανένα και πατάω γερά στα πόδια μου, το ίδιο θα συνεχίσω να είμαι και σαν δήμαρχος.

Κύριε δήμαρχε και οι λοιποί, συνέλθετε και σεβαστείτε τουλάχιστον τους Γορτύνιους πολίτες , σεβαστείτε την περιουσία τους έστω και τώρα.