ΑΛΜΥΡΟΣ-ΖΑΡΟΣ 2-0…

0
618

Με καλή διάθεση ξεκίνησε ο Ζαρός, ο οποίος αγωνίστηκε με πολλές απουσίες βασικών παικτών, ωστόσο η υπεροχή του δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Αλμυρός, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ισορρόπησε και είχε τον καθολικό έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του πρώτου σαρανταπεντάλεπτου.

Οι δυνατές μονομαχίες κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν από τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσουν τον αγώνα, αλλά βρήκαν μπροστά τους… σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακα του Ζαρού, Χατζιδάκη, ο οποίος κατέβασε τα ρολά… σε αρκετές φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γαζίου συνέχισε να έχει τον έλεγχο μέχρι το 70΄. Στη συνέχεια ο Ζαρός άρχισε σιγά, σιγά να ισορροπεί και να προσπαθεί να φανεί στον επιθετικό τομέα. Η είσοδος όμως του Ζαφείρη έδωσε φρεσκάδα στους γηπεδούχους, οι οποίοι σήμερα δεν σήκωναν αστεία… και δεν θα άφηναν τη νίκη να χαθεί μέσα από τα χέρια τους.Ο έμπειρος επιθετικός ήταν ο παίκτης που δημιούργησε το τελικό 2-0 στις καθυστερήσεις.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
10΄Ο Περογαμβράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
11΄Ο Χατζιδάκης απέκρουσε μετά από σουτ του Κοιλιάρα.
19΄Ο Χαλιλάι εκτέλεσε κόρνερ, ο Καραμανιτάκης έκανε την κεφαλιά για να φύγει η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
22΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμυρό. Μετά από πάσα του Περογαμβράκη, ο Μεντουδάκης βγήκε τετ-α-τετ, για να αποκρούσει με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Ζαρού.
24΄Ο Χατζιδάκης λέει πάλι «όχι» στο σουτ του Περογαμβράκη.
27΄Σουτ από τον Κοιλιάρα, η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
28΄Ο Χατζιδάκης μπλόκαρε μετά από σουτ του Ξενοκτιστάκη.
31΄Ο τερματοφύλακας του Ζαρού μπλόκαρε μετά προσπάθεια του Μεντουδάκη.
32΄Γκολ για τον Αλμυρό. 

Σε διεκδίκηση της μπάλας από τους Χατζιδάκη, Περογαμβράκη ο διαιτητής κ. Βισκαδούρος υπέδειξε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο ίδιος ο παθών, με τον Χατζιδάκη να αποκρούει προσωρινά, η μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα (1-0).
39΄Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι πάνω στον Κοιλιάρα.
40΄Σουτ του Τοπούζη, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
48΄Ο Χατζιδάκης απέκρουσε μετά από σουτ του Τοπούζη.
62΄Ο Περογαμβράκης βγαίνει τετ-α-τετ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Χατζιδάκη, ο οποίος δήλωσε για άλλη μια φορά παρών και απέκρουσε.
89΄Ο Χαραλαμπάκης επιχείρησε ένα σουτ από πλάγια από δύσκολη θέση για να αποκρούσει με τα πόδια ο Γεωργίου.
90΄Ο Αγαπάκης κάνει το γύρισμα, αλλά ο Περογαμβάκης δεν πρόλαβε την μπάλα.
93΄Γκολ για τον Αλμυρό. 

Μετά από ωραία προσπάθεια του Ζαφείρη, ο Περογαμβράκης με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βισκαδούρος. 
ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Γιαλούσης, Ρουμπάκης, Μονιάκης,Απλαδάς (74΄Ζαφείρης), Ξενοκτιστάκης, Μεντουδάκης (74΄Μαχαίρας), Λυκούδης (85΄Αγαπάκης), Κοιλιάρας (55΄λ.τ Μπέρκης), Περογαμβράκης, Τοπούζης.

ΖΑΡΟΣ: Χατζιδάκης, Ανδρεαδάκης, Γκλεζάκος, Μητρόπουλος (87΄Χαραλαμπάκης), Καραμανιτάκης, Φραγκιαδουλάκης (27΄λ.τ Κοζορώνης), Χριστοφοράκης, Χαλιλάι, Λαδιανός, Αναγνωστάκης (74΄Κόκκινος), Παραθύρας.