ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΖΑΡΟ ΚΑΙ ΓΟΡΤΥΝΑ…

0
664

Με τελικό αποτέλεσμα να είναι το 0-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες όμως έπεσαν σε έναν εξαιρετικό Σαβοΐδάκη που με τις σημαντικές αποκρούσεις του κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Οι πράσινοι της Μεσσαράς βρέθηκαν σε καλή μέρα όμως δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που τόσο ήθελαν. Καλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο το δοκάρι του Χριστοφοράκη, ενώ καλές στιγμές έχασαν οι Παραθύρας, Κόκκινος και σε τρεις περιπτώσεις ο Χριστοφοράκης. Ο Ζαρός είχε τις στιγμές του και στην επανάληψη, όταν έχασε σημαντικά, για την εξέλιξη του αγώνα,  τετ-α-τετ με τους Φραγκιαδουλάκης, Κοζορώνη και Χριστοφοράκη.

Οι καλύτερες στιγμές για την ομάδα των Αγίων Δέκα ήρθαν στο φινάλε με τον Δάσκο από πολύ καλή θέση και με τον Χατζιδάκη εξουδετερωμένο πλάσαρε άουτ στο 85′ ενώ καλή στιγμή είχε και ο Δημήτρης στο 89ο λεπτό.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 0-0 για Ζαρό και Γόρτυνα που κοιτάζουν την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΖΑΡΟΣ:  Χατζιδάκης, Ανδρεαδάκης, Καλεμάκης, Γκλεζάκος, Κουρουθιανάκης, Φραγκιαδουλάκης, Παραθύρας, Κόκκινος (57′ Κοζορώνης), Χριστοφοράκης, Λέσι (65′ λτ. Κούπε), Αναγνωστάκης

ΓΟΡΤΥΣ: Σαβουΐδάκης, Κοκορέλιας, Ξαγοραράκης, Γενιτσαρίδης, Πολυμερίδης, Κεφάκης (46′ Μανουσάκης), Γεωργαλάς, Κλαπάκης (67′ Κωστάκης Μ.), Μπαντούνας, Δάσκος, Φουντουλάκης (46′ Δημήτρης)

Του Μάνου Κασαπάκη