ΦΑΙΣΤΟΣ/ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ-ΑΣΗΜΙ…

0
826

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Βώρων, Φαιστός/Πυργιώτισσα και Ασήμι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 για την 6η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Σε πολύ μικρό διάστημα το 0-0 από το 38 μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους έγινε 2-1 με τους γηπεδούχους αρχικά να μπαίνουν μπροστά στο σκορ με τον Παπαδάκη, το Ασήμι να ισοφαρίζει 3 λεπτά αργότερα με τον Κουτεντάκη και τον Κιόσια να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-1.

Περνώντας στο δεύτερο μέρος ήρθαν και οι διορθωτικές αλλαγές για τους δύο πάγκους.

Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες παρουσιάστηκαν πιο καλές στον αγωνιστικό χώρο όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες και να τις μετατρέψουν σε γκολ.

Το Ασήμι ήταν αυτό  που κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ανδρεαδάκη που είχε περάσει στην θέση του Άρντιτ στο 82′.

Στο 90′ ο Άγγελος Χατζηπαυλίδης εισέπραξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γαρεφαλάκη.

Το Ασήμι είχε δοκάρι από την κεφαλιά του Κρουσταλάκη λίγο πριν σκοράρει…

Οι Συνθέσεις

Φαιστός/Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Παπαδάκης, Γκερεδάκης, Νικολιδάκης, Μαυρογιαννάκης, Κιόσια (68′ Καραλάκης), Παπαδάκης, Γ, Μακρυδάκης, Τάρε, Μπριλάκης (25′ Παπαδάκης), Γρηγοράκης Γ.(59′ Ανδρουλάκης)

Ασήμι:  Ντάγκινης, Δασκαλάκης, Κουτεντάκης, Σαριδάκης, Χατζηπαυλίδης Αλ, Χαλκιαδάκης, Χατζηπαυλίδης Ι, (46′ Μακράκης) Χατζάκης (70′ Μιχελάκης), Χατζηπαυλίδης Αγ. Γοραντωνάκης (46′ Κρουσταλλάκης), Άρντιτ (75′ Ανδρεαδάκης)