ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 60 ΧΡΟΝΗ Ο 27 ΧΡΟΝΟΣ…

0
740

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton που φαίνεται οτι φτάνει στην πλήρη εξιχνίαση της, πέντε ημέρες μετά τον εντοπισμό της σορού της και έντεκα ημέρες μετά την δήλωση για την εξαφάνισή της.

Ο 27χρονος φερόμενος δράστης, πατέρας δύο παιδιών, που προσήχθη νωρίτερα σήμερα ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία της άτυχης 60χρονης, μετά από πολύωρη ανάκριση, ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία και συνοδεία αστυνομικών, μετέβη στο και υπέδειξε το σημείο που διέπραξε το φρικτό έγκλημα.

Αστυνομικοί του εγκληματολογικού, έφτασαν νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στο σημείο που τους υπέδειξε ο καθ’ομολογία δολοφόνος, λίγο πριν το μνημείο των Ευελπίδων στο Κολυμπάρι και αφού απέκλεισαν την περιοχή, ερεύνησαν το χώρο και συνέλεξαν επιπλέον στοιχεία που “σκιαγραφούν” το έγκλημα και “δένουν” την υπόθεση για το που, πως, πότε και γιατί ο 27χρονος σκότωσε την 60χρονη γυναίκα.
Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να συνάντησε ενώ κινείτο με το αυτοκίνητό του, την 60χρονο βιολόγο που έκανε τζόκινγκ, περίπου ένα χιλιόμετρο από τις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, στο σημείο που βλέπετε στις φωτογραφίες του Flashnews.gr, στο Κολυμπάρι.

Τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του για να την ακινητοποιήσει, έχοντας σεξουαλικό κίνητρο, ενώ στη συνέχεια, όταν η γυναίκα έδινε μάχη να ξεφύγει από τα χέρια του 27χρονου, τη μαχαίρωσε και της έκλεισε τις αεραγωγούς με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Τα στοιχεία που προκύπτουν από την εξιχνίαση της υπόθεσης επιβεβαιώνουν οι αρχικές υποψίες των αστυνομικών ότι ο δράστης σκότωσε και στη συνέχεια μετέφερε σε άλλο σημείο που τελικώς εντοπίστηκε η σορός της 60χρονης.

Την ίδια ώρα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ένα ακόμη άτομο που φέρεται να βοήθησε τον 27χρονο να μεταφέρει και να “θάψει”, σε μια προσπάθεια να καλύψει τα ίχνη του, το πτώμα της 60χρονης στη σπηλιά στο Ξαμμουδοχώρι.

Πηγή: Flashnews.gr