ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΙΣΤΟ….

0
1065

Επικρατώντας με 3-2 απέναντι στο Λίντο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ.

Συγκεκριμένα, στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να μην απειλούν η μία την άλλη ιδιαίτερα.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι στη συνέχεια κατάφεραν να «ανοίξουν» το σκορ με τον Στρατάκη στο 30’, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Μάλιστα, η Φαιστός συνέχισε να πιέζει, με αποτέλεσμα να πετύχει και δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο με τον Γκερεδάκη να πλασάρει μέσα από την μικρή περιοχή στο 40’.

Αντίθετα στο πρώτο μέρος το Λίντο δεν δημιούργησε αρκετά, με αποτέλεσμα το σκορ να αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Μάριου Ζερβίδη κατάφερε να μειώσει άμεσα σε 2-1 με τον Τσικνάκη, ο οποίος σούταρε από πλάγια θέση έξω από την περιοχή, ενώ στη συνέχεια η Φαιστός επιχείρησε να απειλήσει με τον Χατζηδάκη και τον Φραγκιαδάκη αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Παρά το γεγονός ότι το Λίντο μείωσε άμεσα, το ίδιο άμεσα ήρθε και η… απάντηση από τους γηπεδούχους, καθώς ο Τσούπι με ψιλοκρεμαστό έστειλε τη μπάλα εντός εστίας στο 58′ για το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι μετά από αρκετές ευκαιρίες το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-2 με τον Ζηδιανάκη που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Φαιστός (Χ. Ορφανουδάκης): Γρηγοράκης Α., Παπαδάκης Ν., Γκερεδάκης Μ., Χατζηδάκης, Σχοιναράκης, Τσιμπραγάκης, Τσούπι (90’ Τζωρτζακάκης ), Στρατάκης (87’ Ανδρουλάκης), Φραγκιαδάκης Μ. ( 55’ Νικολιδάκης), Γρηγοράκης Γ. (55’ Παπαδάκης Α.), Μαυρογιαννάκης

Λίντο (Μ. Ζερβίδης): Καργάκης, Δροσάτος (λ.τ. 46’ Μαρκατάτος), Διακάκης, Παχάκης (60’ Ζηδιανάκης), Τσαγκαράκης, Μηλιαράκης, Παπαδάκης (52’ Λιανέρης), Βουϊδάσκης, Κομνηνός 60′ Χνάρης), Μανιάς, Τσικνάκης