ΤΑ ΜΑΤΑΛΑ «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ» ΣΤΗΝ «ΠΑΡΑΛΙΑ»ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ
ΜΑΤΑΛΑ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ Α.Ε…

0
694

Μια ακόμα επίσημη πρεμιέρα ταινίας, σε συνδυασμό με την παρουσίαση του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε το σενάριο της, φιλοξενούν τα Μάταλα του Δήμου Φαιστού.


Πρόκειται για την ταινία «Η παραλία», που χρησιμοποιεί ως φυσικό σκηνικό της τα Μάταλα, αλλά και το βιβλίο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» από την Πηνελόπη Κουρτζή.


Η ταινία, σε σκηνοθεσία Ειρήνης Λουκάτου και η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθούν σε ειδική εκδήλωση από το Δήμο Φαιστού και τη Μάταλα Μονομετοχική Δήμου Φαιστού Α.Ε. την Παρασκευή 18 Ιουνίου στις 8.00 το βράδυ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αποκλειστικά καθήμενων θεατών στο χώρο του parking.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρχει πλήρης τήρηση των υγειονομικών μέτρων, γι’ αυτό και οι θεατές παρακαλούνται να προσέλθουν 15 λεπτά νωρίτερα από την έναρξη της εκδήλωσης.

Η παρουσίαση αφορά μόνο καθήμενους θεατές, ενώ για υγειονομικούς λόγους δεν θα υπάρξει διάλειμμα.

Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να φορούν μάσκα και να τηρούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 36587 απόφαση που δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
08.00 – 08.05: Χαιρετισμός από το Δήμαρχο Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη.
08.05 – 08.10: Χαιρετισμός – αναφορά στο έργο της συγγραφέως από την Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, κ. Έφη Κουτεντάκη.
08.10 – 08.15: Χαιρετισμός – αναφορά στο έργο της συγγραφέως από την Σύμβουλο Επικοινωνίας Μάγδα Κατόπη.
08.15 – 08.25: Αναφορά στην ταινία από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Φαιστού κ. Βασιλεία Αρμουτάκη.
08.25 – 08.35: Αναφορές στην ταινία και στην συμμετοχή του, από τον ηθοποιό κ. Γιάννη Πανταγιά.
08.35 – 08.45: Αναφορά στην ταινία – συνομιλία με τη συγγραφέα, από την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο κ. Νάνσυ Παραδεισανού.
08.45 – 09.05: Προβολή της ταινίας μικρού μήκους «Η παραλία» παραγωγής 2020. Σκηνοθεσία: Ειρήνη Λουκάτου. Σενάριο: Πηνελόπη Κουρτζή.
(Στην εκδήλωση συμμετέχει η ηθοποιός Ιωάννα Κακούρη.
(Μουσική Επένδυση: Matala Project – Luigi Sirianni.