ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ…

0
774

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας του ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Επιμελητήριο Ηρακλείου διοργανώνουν την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 και ώρα 18:30, στο Ξενοδοχείο Capsis Astoria (Πλατεία Ελευθερίας, Ηράκλειο), ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Από την Οικοτεχνία στην Επιχειρηματικότητα».

Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τη δυναμική και τις προοπτικές της Οικοτεχνίας καθώς και για τα υποστηρικτικά εργαλεία για την επιτυχημένη μετάβαση στην επιχειρηματικότητα. Επίσης, 3 καταξιωμένοι επιχειρηματίες θα μοιραστούν όλη τους την πορεία, τις δυσκολίες, ακόμη και αποτυχίες που τους οδήγησαν τελικά στην επιτυχία, ώστε να εμπνεύσουν και άλλους ανθρώπους να υλοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους πλάνα.

Η ημερίδα «Από την Οικοτεχνία στην Επιχειρηματικότητα» απευθύνεται σε Οικοτέχνες, Χειροτέχνες, Επιχειρηματίες, Ακαδημαϊκούς και Ερευνητές, Ειδικούς Συμβούλους, Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και Φοιτητές και είναι ανοιχτή προς το κοινό με Ελεύθερη Είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμα στο διαδικτυακό τόπο www.sege.gr.

Χορηγοί της εκδήλωσης: Περιφέρεια Κρήτης, Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Υπό την αιγίδα: Δήμος Ηρακλείου, Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης – Κρητών Εμπόριο, Δήμος Μαλεβιζίου.

Ολυμπίου Διαμαντή 14, 54626 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310224440, Fax: 2310224475
www.sege.gr , mail: [email protected]