ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΡΔΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ…

0
655

Θέματα που αφορούν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης τέθηκαν στην προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Σωκράτη Βαρδάκη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, του διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, κ. Λυντζεράκου Κωσταντίνου, του Παγκρητίου Συλλόγου ΥΠΑ και συγκεκριμένα του προέδρου κ. Βιτσάκη Ευάγγελου και Γενικού Γραμματέα κ. Σταυρουλάκη Ιωάννη, και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) , του προέδρου κ. Αλεβιζόπουλου Βασίλη και του Αντιπροέδρου κ. Τριανταφύλλου Κώστα.
Τα θέματα που αφορούν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης και συζητήθηκαν στην συνάντηση αφορούσαν:
•​Άμεση εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών
•​Άμεση διεξαγωγή των διαγωνισμών για καθαρισμό, αποφράξεις, απολυμάνσεις, συντηρήσεις
•​Παράταση των συμβάσεων security
•​Προγραμματισμός πάγιας εντολής για έκτακτες λειτουργικές ανάγκες (προμήθεια αναλώσιμων υλικών)
•​Αντικατάσταση CUTE- υπολογιστών
•​Ενίσχυση προσωπικού του αεροδρομίου
•​Διεξαγωγή (δημοπράτηση) διαγωνισμού για την δημιουργία ενός σύγχρονου πάρκινγκ στους ήδη παραχωρημένους χώρους (25 στρέμματα από την 126η Σμηναρχία Μάχης )
Ο κ. Λυντζεράκος ενημέρωσε τον κ. Βαρδάκη και τους εκπροσώπους του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας ότι τα περισσότερα θέματα που ετέθησαν στο τραπέζι, έχουν ήδη δρομολογηθεί και μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχει βρεθεί λύση.
Ο κ. Βαρδάκης ευχαρίστησε τον κ. Λυντζεράκο για την προσπάθεια που κατέβαλε για την αναβάθμιση του αεροδρομίου Ν. Καζαντζάκης και τόνισε ότι η διοίκηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας αφουγκράζεται την αγωνία των εργαζομένων, για αυτό και είναι πεπεισμένος ότι ο διοικητής θα δώσει άμεσα λύση στα εναπομείναντα προβλήματα, ώστε στο Ηράκλειο να υπάρχει ένα πραγματικά πρότυπο αεροδρόμιο.