ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ 10η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ…

0
460

 

Συμμετοχή του Δήμου Φαιστού στην 10η Έκθεση Τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας”, που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 2 Ιουνίου έως και την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 στο Στάδιο Καραϊσκάκη, στον Πειραιά.

Μετά από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι προηγούμενες διοργανώσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη και την προσέλκυση χιλιάδων επισκεπτών, αλλά και επαγγελματιών από διάφορους τομείς, ο Δήμος Φαιστού συμμετέχει φέτος στην 10η Έκθεση Τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας”, με σκοπό την προβολή του τόπου μας και την προώθηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων μας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 2 Ιουνίου έως και την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 στο Στάδιο Καραϊσκάκη, στον Πειραιά, που για πρώτη φορά στην ιστορία του, αυτός ο σημαντικός χώρος, με τις εξαιρετικές υποδομές, ανοίγει τις πύλες του για να φιλοξενήσει την σπουδαία έκθεσή αυτή και να προάγει το έργο των τοπικών παραγωγών.
Στις προηγούμενες διοργανώσεις χιλιάδες επισκέπτες γεύτηκαν και προμηθεύτηκαν τα τοπικά προϊόντα των εκθετών, ενώ εκατοντάδες εμπορικοί επισκέπτες ανέπτυξαν συνεργασία σε επίπεδο χονδρικής και διακίνησης των εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, η έκθεση αποτελεί ένα ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ όλων όσων υπηρετούν τον λαϊκό πολιτισμό, αφού στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων πραγματοποιούνται εκδηλώσεις από πολιτιστικά σωματεία, από όλη την Ελλάδα όπου παρουσιάζουν τα χορευτικά και μουσικά τους συγκροτήματα, σ’ ένα καθημερινό πλούσιο πρόγραμμα, που αποτελεί πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες, δίνοντας χρώμα και δημιουργώντας θετικά αισθήματα για όλους.
Σας καλούμε, λοιπόν, να επισκεφτείτε το περίπτερο μας, να γνωρίσετε το Δήμο Φαιστού και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του, που τον καθιστούν κατάλληλο προορισμό για κάθε προτίμηση, εποχή και ηλικία! Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες & επιχειρήσεις του Δήμου μας να προσκομίσουν τα προϊόντα τους στο Δημαρχείο Φαιστού, στις Μοίρες, μέχρι και την Τρίτη 29 Μαΐου 2018, προκειμένου αυτά να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ στο περίπτερο του Δήμου Φαιστού, στο χώρο της Έκθεσης.

Υπεύθυνος: κος Βογιατζάκης Κων/νος τηλ: 2892340270-202