ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΜΕΣΑΡΑΣ “ΦΑΙΣΤΟΣ”24 ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019…

561
0

– 24ωρη Απεργία για το νέο σύστημα διορισμών…
Το εκπαιδευτικό κίνημα συνεχίζοντας των επί σειρά πολλών ετών (και επί όλων των κυβερνήσεων και των πολιτικών της αδιοριστίας) αγώνα της διεκδίκησης των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση, έχοντας δημοσιοποιήσει και καταθέσει στο Υπουργείο Παιδείας την πρότασή της ΔΟΕ – απόφαση της 87ης Γενικής Συνέλευσης για το σύστημα διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών, απαιτεί την άμεση απόσυρση του συστήματος που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, με το οποίο ουσιαστικά απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο και οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι τίτλων και προσόντων με όρους ανισότητας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Μεσαράς «ΦΑΙΣΤΟΣ» για την απεργία στις 11/1/18 αποφάσισε να συμμετέχουμε μαζικά – Μόνιμοι & Αναπληρωτές – στην απεργιακή κινητοποίηση και στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο στο Ηράκλειο στην πλατεία Ελευθερίας στις 11:00 π .μ.
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑΡΑ! ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ – ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ! ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

         Για το Δ.Σ..             
   Ο Πρόεδρος    Γέν Γραμματέας
 Γρηγόρης Γιαμαλάκης   Γιάννης Μαθιουδάκης                      
Προηγούμενο άρθροΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΖΑΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ…
Επόμενο άρθροΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ. ΜΟΙΡΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 55 ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑ…