ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΙΡΩΝ…

0
745

Στα μέσα Ιουνίου η 7η Υπε προμηθεύτηκε και τοποθέτησε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών ένα καινούργιο σύγχρονο ακτινολογικό συγκρότημα για την κάλυψη των αναγκών του πληθυσμού μας.

Πρόκειται για ένα ψηφιακό ακτινολογικό σύνολο που περιλαμβάνει ακτινολογική λυχνία, οριζόντια τράπεζα νέο εκτυπωτή – εμφανιστήριο και ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα με touch screen οθόνη τελευταίας τεχνολογίας.

Ο ασθενής με αυτό εκτίθεται σε λιγότερη ακτινοβολία και η ακτινογραφία είναι άριστης ποιότητας και υψηλής διαγνωστικής ευκρίνειας.

Η 7η ΥΠΕ κατανοώντας την ανεπάρκεια του προηγούμενου μηχανήματος λόγω παλαιότητας, αλλά και του μεγάλου όγκου των περιστατικών στο ΚΥ Μοιρών, φρόντισε για την άμεση προμήθεια και εγκατάσταση του εν λόγω μηχανήματος.

Ως Σύλλογος Εργαζομένων το επικροτούμε, και ευελπιστούμε σύντομα να καλυφθεί και η θέση του ακτινολόγου που έχει προκηρυχθεί, για να είναι ολοκληρωμένες και άρτιες οι παρεχόμενες υπηρεσίες από το ακτινολογικό εργαστήριο, όπως επίσης να καλυφτεί και η θέση του δεύτερου χειριστή για μεγαλύτερη κάλυψη των ασθενών του Κέντρου Υγείας.