ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Α.Μ.Ε.Α. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ 20 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Ο Ε.Ε.Σ. ΜΟΙΡΩΝ…

0
555

 

Στηρίζοντας τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες νοτίου Κρήτης «Το Μέλλον»
Με 20 Εθελοντές ο Ε.Ε.Σ. Μοιρών στο 2o Mellon Run

Παρόντες στη μεγαλύτερη διοργάνωση αγώνων δρόμου στη Μεσσαρά ήταν οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες και Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μοιρών έπειτα από κάλεσμα των διοργανωτών για την υγειονομική κάλυψη των τριών παράλληλων αγώνων.

To 2o Mellon Run πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 20 Μαΐου στην Φανερωμένη του Δήμου Φαιστού έπειτα από πρωτοβουλία του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες νοτίου Κρήτης «Το Μέλλον». Ο σύλλογος συνδιοργάνωσε αυτή τη μέρα γιορτής όπως φάνηκε με την Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη χορηγών, εθελοντών αλλά και του Δήμου Φαιστού πραγματοποιώντας αγώνες δρόμου όπου τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του συλλόγου και των παιδιών που βρίσκονται υπό την αιγίδα του.

Πραγματοποιήθηκαν 3 παράλληλοι αγώνες όπου έλαβαν μέρος συνολικά πάνω από 600 συμμετέχοντες. Οι διαδρομές ήταν τρεις. Αγώνας 6 και 16 χιλιομέτρων για τους ενήλικες και 1 χιλιομέτρου για τα παιδιά. Οι αγώνες ενηλίκων περιελάμβαναν τρέξιμο σε άσφαλτο αλλά και σε χωματόδρομο.

20 συνολικά Εθελοντές Σαμαρείτες κάλυψαν υγειονομικά τους αγώνες με οχήματα, μηχανές, με σταθμό βάσης τηλεπικοινωνιών ώστε να εξασφαλίσουν την επικοινωνία σε όλη τη διαδρομή, σταθερά σημεία σταθμών πρώτων βοηθειών, αλλά και κινούμενοι σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Για όλη αυτή την προσφορά τους οι Εθελοντές τιμήθηκαν από τον Σύλλογο με αναμνηστική πλακέτα.