ΣΕ ΚΡΟΥΣΩΝΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΣΟ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ…

0
332

👉Από τον Κρουσώνα και την Τύλισο ξεκινούν οι 💉εμβολιασμοί κατά της covid-19 με Κινητές Μονάδες στον Δήμο Μαλεβιζίου, έπειτα από τη συνεργασία με την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου για το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

🚑Οι κινητές μονάδες εμβολιασμού θα βρεθούν 📍στον Κρουσώνα στις 📆15 Ιουλίου στο Περιφερειακό Ιατρείο και 📍στην Τύλισο στις 📆20 Ιουλίου επίσης στο Περιφερειακό Ιατρείο.
☎️Όσοι δημότες θέλουν να εμβολιαστούν θα πρέπει να επικοινωνήσουν είτε με τη Γραμμή Δημότη του Δήμου Μαλεβιζίου στο τηλέφωνο 📞15330, είτε με τα ΚΕΠ Κρουσώνα στο 📞2813-401219 και Τυλίσου 📞2813-403704 εργάσιμες μέρες και ώρες για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

➡️Δικαίωμα συμμετοχής στον εμβολιασμό έχουν όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών, οπουδήποτε και αν διαμένουν, αρκεί να μην έχουν ήδη κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου.
Όσοι έχουν ήδη κάνει την πρώτη δόση θα πρέπει να τηρήσουν το προγραμματισμένο ραντεβού τους για τη δεύτερη δόση.


Οι δημότες που θα κλείσουν το ραντεβού για να εμβολιαστούν είτε σε Κρουσώνα είτε σε Τύλισο θα πρέπει την ημέρα του εμβολιασμού τους να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.