ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ…

0
335

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαμόρφωσης και αναβάθμισης 6 νέων παιδικών χαρών στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, σε συνέχεια σχετικής σύμβασης που είχε υπογραφεί το προηγούμενο διάστημα από το Δήμαρχο Μανώλη Φραγκάκη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Φραγκάκης είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει, την Πέμπτη 17 Ιουνίου, τις εργασίες κατασκευής 2 νέων παιδικών χαρών στη Δ.Ε. Αρκαλοχωρίου, μία σε δημοτικό ακίνητο πλησίον του Κλειστού Γυμναστήριου και μία εντός του χώρου του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Ο Δήμαρχος Μινώα ενημερώθηκε από τον ανάδοχο και τους επιβλέποντες μηχανικούς του έργου για το χρονοδιάγραμμα των εκτελούμενων εργασιών και για το νέο εξοπλισμό που θα τοποθετηθεί στην παιδική χαρά.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος, με σχετική δήλωση του, εκτός των παραπάνω παιδικών χαρών προβλέπεται, έως τις 31-12-2021, η κατασκευή και παράδοση 4 ακόμα παιδικών χαρών – 2 στο Καστέλλι, 1 στο Θραψανό και 1 στο Αρκαλοχώρι (εντός του Παιδικού Σταθμού), σημειώνοντας πως «προτεραιότητα της δημοτικής μας αρχής είναι η σταδιακή αναβάθμιση και βελτίωση των δημοτικών παιδικών χαρών σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας ώστε να αποτελέσουν για τα παιδιά μας – αλλά και όλους τους δημότες – φυσικούς πολυχώρους αναψυχής, περιπάτου, ψυχαγωγίας και άθλησης».