ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΒΑΡΔΑΚΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ Α.Τ. ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ…

0
456

Η ασφάλεια των ταξιδιωτών που επισκέπτονται το Αεροδρόμιο Ηρακλείου, αποτελεί ζήτημα μείζονος σημασίας όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για την εικόνα της χώρας μας όπως μεταφέρεται στο εξωτερικό.
Για το ζήτημα της στελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος του Αερολιμένα, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης κατέθεσε αναφορά την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, ζητώντας από τον αρμόδιο Υπουργό την άμεση στελέχωσή του.
Η τουριστική κίνηση στο νησί μας ξεκινάει από τον Απρίλιο κάθε χρόνο, ενώ κορυφώνεται σταδιακά μέχρι και τα μέσα του καλοκαιριού, οπότε καταγράφεται ημερήσια κίνηση χιλιάδων επιβατών. Ταυτόχρονα μεγάλη είναι και η συγκέντρωση που πραγματοποιείται από τα μέσα μαζικής μεταφορά που τους μεταφέρουν από και προς το αεροδρόμιο, αλλά και άλλων συνοδών με Ι.Χ. αυτοκίνητα.
Εντός του αεροδρομίου, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, παρουσιάζεται μεγάλη αναμονή στον έλεγχο των επιβατών που προέρχονται από χώρες εκτός Schengen, φαινόμενο που θα λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς κορυφώνεται η τουριστική περίοδος.
Για να αντιμετωπιστούν τα παραπάνω προβλήματα και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των τουριστών που χρησιμοποιούν το Αεροδρόμιο Ηρακλείου για να επισκεφθούν το νησί μας, ο κ. Βαρδάκης ζητά με την αναφορά του την άμεση ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος με προσωπικό.