Ο 44 ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΒΙΑΣΕ ΤΗ 15 ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ…

0
420

Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να βίασε τη 15χρονη κοπέλα, όταν προσφέρθηκε να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του σε φιλικό της πρόσωπο.

Επειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας, στη δημοσιότητα δίνονται τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 44χρονου Σωτήρη Σμαμάγκη, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή (28 Μαΐου), μετά την έκδοση σχετικού εντάλματος για περιστατικό βιασμού 15χρονης μαθήτριας.

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα η καταγγελία από τη μικρή και τους γονείς της ότι ο συγκεκριμένος άνδρας με τη βία είχε καταφέρει να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος της.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 15χρονη στους αστυνομικούς, ο 44χρονος προσφέρθηκε να την μεταφέρει με το αυτοκίνητό του σε φιλικό της πρόσωπο στο Βόλο, κατά τη διάρκεια όμως του ταξιδιού τη βίασε.

Μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από το σπίτι και το αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη, έχει σχηματιστεί σχετική ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, με τον 44χρονο να καλείται πλέον να αποδείξει ενώπιον των δικαστικών λειτουργών αν αληθεύουν ή όχι τα όσα αναφέρονται σε αυτή.