Ο-0 Η ΑΕΚ ΚΑΤΣΑΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΣ…

0
781

film1

Aek07

Η Α.Ε.Κ. μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και με σύμμαχο τον δυνατό αέρα, αλλά και το γεγονός ότι οι παίκτες της Γόρτυνας προσπαθούσαν να ισορροπήσουν και να βρουν τα πατήματα τους στον κακό αγωνιστικό χώρο του Καρτερού, δημιούργησε αρκετές καταστάσεις μπροστά στην εστία των Φιλοξενούμενων…

Aek08

Πιο συγκεκριμένα στο 2’ και στο 3’ τα σουτ των Καουκάκη και Ποντίκαλη, έφυγαν ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια κατάληγη είχε και το απευθείας φάουλ του Καουκάκη στο 8’.
Στο 10’ η Γόρτυς είχε την πρώτη καλή στιγμή της όταν το πλασέ του Μπέη έφυγε λίγο άουτ.
Ενώ στο 15’ σε σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Κεφάκης προσπάθησε να πιάσει σουτ στην κίνηση δεν βρήκε όμως καλά την μπάλα με αποτέλεσμα να μπλόκαρε ο Μουντζούρης.
Στο 17’ και στο 18’ η κεφαλιά του Ζηρδέλη και το σουτ του Ντελία έφυγαν άουτ για την Α.Ε.Κ. Ενώ στο 25’ ο Μπέης δεν μπόρεσε με διπλή προσπάθεια να νικήσει τον τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ. Μουντζούρη.

Aek09

Στο 35’ το ανάποδο ψαλίδι του Ευαγγελόπουλου από το ύψος του πέναλτι, έφυγε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Ανδρικάκη.
Ενώ το ημίχρονο έκλεισε με ακόμα μια ευκαιρία του Μπέη για την Γόρτυς
Στο δεύτερο η Γόρτυνα  μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 46’ το σουτ του Κεφάκη έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Μουντζούρη. Ενώ στο 55’ ο Νικηταράς σούταρε με τον Μουντζούρη να αποκρούει αρχικά και στη συνέχεια να μπλοκάρει την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

Aek10

Στο 56’ μετά από ωραία επίθεση για την ΑΕΚ από τα αριστερά ο Καουκάκης βρέθηκε σε πολύ καλή θέση και έκανε δυνατό σουτ με τον Ανδρικάκη να αποκρούει ενστικτωδώς, ενώ στην επαναφορά ο Ζηρδέλης με κεφαλιά ανάγκασε τον Ανδρικάκη σε δεύτερη μεγάλη επέμβαση.
 Σ’ αυτή τη φάση ο διαιτητής κ. Μουρτζάκης έδωσε έμμεσο για την ΑΕΚ με τους παίκτες της Γόρτυνας να διαμαρτύρονται και τους παίκτες της ΑΕΚ να ζητούν πέναλτι. 
Το έμμεσο πέρασε ανεκμετάλλευτο για την ΑΕΚ.

Aek11

Στο 70’ ο Νικηταράς από καλή θέση σούταρε άουτ. Ενώ στο 78’ ο Κεφάκης έχασε ίσως την μεγαλύτερη ευκαιρία της ματς καθώς σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει βασανιστικά ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Μουντζούρη.
Στο 86’ ο νεοεισελθόν Κοζυράκης λίγο έλλειψε να δώσει τη νίκη στην ομάδα μας, όμως το σουτ του κοντραρίστηκε την τελευταία στιγμή και κατέληξε ελάχιστα πάνω από την εστία του Μουντζούρη σε κόρνερ.

Aek12

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ματς, με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο στείρο 0-0.
Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της Γόρτυνας κ. Γιώργος Ποντίκαλης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου της Γόρτυνας… «Σήμερα έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με πολλές φάσεις κι από τις δύο ομάδες, παρά το ότι ο δυνατός αέρας δεν βοήθησε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.
 Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ όπως και η αντίπαλη ομάδα, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Πήραμε ένα βαθμό εκτός έδρας που νομίζω θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. 
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Aek03

Να σημειώσουμε εδώ ότι λίγο πριν την έναρξη του ματς η διοίκηση της ΑΕΚ πρόσφερε στον κ. Ποντίκαλη μια ανθοδέσμη με λουλούδια, αναγνωρίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο την προσφορά του στην ομάδα του Κατσαμπά.

Aek02

ΑΕΚ: Μουντζούρης, Ανδρεαδάκης, Ντελία, Φραγκιαδάκης (46’ Καζάκος), Ευαγγελόπουλος, Καραφωτιάς Παν., Ζηρδέλης (84’ Ζηρδέλης), Καουκάκης, Τσίχλας, Ποντίκαλης, Καραφωτιάς Απ.
ΓΟΡΤΥΣ: Ανδρικάκης, Αντουράκης, Κωστάκης (60’ Μικέλ), Μπαλωμένος, Ξαγοραράκης, Κοκολάκης, Μηναδάκης (85’ Κοζυράκης), Φανουράκης (82’ Μαθιουδάκης), Νικηταράς, Κεφάκης, Μπέης…

 Aek01