Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ…

0
646

Παρουςία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, των Δημάρχων Μινώα-Πεδιάδας κ. Ζαχαρία Καλογεράκη και κ. Μανόλη Φραγκάκη, του Δημάρχου Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, του Δημάρχου Χερσονήσου κ. Γιάννη Σέγκου, του Δημάρχου Γόρτυνας κ. Μιχάλη Κοκολάκη, ξεκαθάρισε, από το βήμα της εκθέσεως στο οποίο κλήθηκε για να απευθύνει χαιρετισμό.

Επανέλαβε τα όσα είπε λίγο νωρίτερα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου-Καστελλίου-Βιάννου Ανδρέας, ότι «μία καλή Κυβέρνηση δημιουργεί τις συνθήκες για ομαλή λειτουργία της κοινωνίας», συνέχισε ο Λευτέρης Αυγενάκης προσθέτοντας ότι «συνεχίζω και εγώ λέγοντας ότι μια καλή συνεργασία μεταξύ όλων των αιρετών του Νομού, είναι σίγουρο ότι θα φέρει θετικά αποτελέσματα και θα δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες στην τοπική κοινωνία μας. Από μέρους μου δεσμεύομαι ενώπιόν σας, ότι υπάρχει ξεκάθαρη επιδίωξη να δουλέψουμε μαζί.

Αποτελεί άλλωστε και επιδίωξη του νέου πρωθυπουργού της χώρας μας».

Ενώ δε λησμόνησε να ευχαριστήσει από το βήμα της έκθεσης, τους εκατοντάδες πολίτες από την ευρύτερη περιοχή που τον εμπιστεύθηκαν να τους εκπροσωπήσει στο κοινοβούλιο