Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ…

0
237

Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη υποδέχτηκε στο Αρκαλοχώρι ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου- Αναλυτική ενημέρωση για τα μείζονα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή

                                       Gortynalive.com

Tον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου. Οι δυο άνδρες, συνοδεία των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου Φραγκίσκου Παρασύρη και Ελένης Βατσινά, στελεχών της Δημοτικής Αρχής και εκπροσώπων φορέων του Δήμου, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην λαϊκή αγορά του Αρκαλοχωρίου, καθώς και στα καταστήματα, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους δημότες.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε ευρεία συνάντηση στο Δημοτικό Κατάστημα Αρκαλοχωρίου, τόσο με εκπροσώπους τοπικών φορέων, όσο και το Σύλλογο Σεισμόπληκτων Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα».

Ο κ. Κεγκέρογλου στη διάρκεια της τοποθέτησης του και απευθυνόμενος προς τον κ. Ανδρουλάκη αναφέρθηκε σε όλα τα «ανοικτά» μέτωπα του Δήμου.

Πρώτο στον ατζέντα ήταν τα προβλήματα που ακόμη ταλανίζουν το Δήμο από το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021, όπως είναι το ζήτημα με την προώθηση των φακέλων των σεισμόπληκτων.

Στάθηκε επίσης στα μείζονα ζητήματα που έχουν ανακύψει με την υλοποίηση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι και τις προοπτικές που αυτό γεννά για την περιοχή, ενώ αναφέρθηκε και στο σχέδιο του Δήμου για την αποκατάσταση των δημοτικών υποδομών.

✅«Καλωσορίζω τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στον τόπο του.

Όπως γνωρίζετε εδώ και κάποια χρόνια, μετά τον καταστροφικό σεισμό, η τοπική κοινωνία βιώνει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έχουμε 8.500 κτίρια που ελέγχθηκαν.

Από αυτά περίπου 5.000 είναι κίτρινα και κόκκινα.

Τα λέω αυτά ενδεικτικά γιατί παρά τα χρήματα που έχουν μπει ως προκαταβολές, αν δούμε πόσες άδειες έχουν δοθεί, θα διαπιστώσουμε τη “γύμνια” της κρατικής κυβερνητικής Πολιτικής.

Έχουν κατατεθεί 3.000 φάκελοι και από αυτούς ως σήμερα, έχουν εκδοθεί περίπου 100 άδειες, με πάρα πολύ πίεση και προσωπικό κόπο.

Και για αυτό το λόγο δεν έχουν ακόμη κατατεθεί περισσότεροι φάκελοι», είπε ο κ. Κεγκέρογλου μεταξύ άλλων.

🟣Ο Δήμαρχος, επισήμανε επίσης το γεγονός πως η περιοχή, διακρίνεται για τη μεγάλη δυναμική που έχει στους τομείς του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, με αποκορύφωμα τόσο τη διάκριση της ομάδας μπάσκετ της «Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου» και τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης που αποτελεί μια κορυφαία αθλητική και πολιτιστική διοργάνωση για την Κρήτη και το Δήμο, ενώ αναφέρθηκε στη διεξαγωγή του 3ου Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Ένα γεγονός στο οποίο ο κ. Κεγκέρογλου προσκάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να παρευρεθεί.