Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΙΔΙ…

0
745

Σήμερα είχαμε την χαρά και τιμή να καλωσορίσουμε στα σχολεία μας τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη, Μανώλη Στεφανουδάκη, έπειτα από πρόσκληση της Ομάδας Γονέων & Κηδεμόνων.

Αφού συστήθηκε στους μικρούς μας μαθητές, μας μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα όπως την ανακύκλωση στα καπάκια και στο αλουμίνιο, για τον αθλητισμό και για θέματα οδικής ασφάλειας.

Έπειτα τα παιδιά μας αφού τον άκουσαν με μεγάλη προσοχή, ως σωστοί ακροατές του έκαναν πολλές ερωτήσεις, στις οποίες ο Μανώλης απάντησε σε όλες με πολύ σοβαρότητα και επεξήγηση.

Μερικές από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν γιατί να κάνουμε ανακύκλωση, που πάνε τα καπάκια που συγκεντρώνονται στα Νηπιαγωγεία μας, αν είναι μεγάλα τα αεροπλάνα με τα οποία πηγαίνει στους αγώνες, αλλά και πιο προσωπικές ερωτήσεις όπως αν φέτος πήρε δώρο από τον Άη Βασίλη.

Η όμορφη αυτή συνάντηση έκλεισε με ένα γλυκό κέρασμα από την Ομάδα μας, και ένα αναμνηστικό στυλό ως δώρο στον καλεσμένο μας για να υπογράφει τα αυτόγραφα που προσφέρει στα παιδιά στις επισκέψεις του στα διάφορα σχολεία.