Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ…

0
644

Αντιπρόεδρος στον πρώτο Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κρήτη με την επωνυμία «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» εκλέχτηκε ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης.


Στο νέο οργανισμό συμμετέχουν η Περιφέρεια Κρήτης και οι δήμοι Αρχανών – Αστερουσίων, Βιάννου, Γόρτυνας, Μαλεβιζίου, Μινώα Πεδιάδος, Φαιστού, Ιεράπετρας, Αγίου Βασιλείου, Αμαρίου, Ανωγείων, Μυλοποτάμου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ανέλαβε ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Φασουλάκης, έταιρος αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, ενώ διευθύνων σύμβουλος ορίστηκε ο γενικός διευθυντής της Αναπτυξιακής Ηρακλείου Γιώργος Μαυρογιάννης.


«Θεωρούμε τη συμμετοχή μας στο νέο οργανισμό ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς η ΔΑΙΔΑΛΩΣ Α.Ε. αναμένεται να συμβάλει σημαντικά τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης, όσο όμως και σε επίπεδο συμβουλευτικής και διοικητικής, προκειμένου να ενισχυθούν τα ποσοστά απορρόφησης εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:


«Ειδικότερα σε μία εποχή που αναζητούμε κι έχουμε καταφέρει ως τώρα να λάβουμε σημαντικές εγκρίσεις χρηματοδοτήσεων για το δήμο μας, η συμμετοχή μας στο νέο οργανισμό κρίνεται κομβική, με δεδομένη μάλιστα και την τεχνική υποστήριξη που έχουμε ανάγκη, ο νέος Οργανισμός πιστεύουμε ότι εγγυάται την αναπτυξιακή προοπτική που επιζητούμε».