“Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΤΟ ΕΑΚΗ ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΙΣΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΛΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΝΤΟ…

0
539

Με ενέργειες της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ, 4 νέες σύγχρονες μπασκέτες, απο το Ελληνικό και το Παπαστράτειο, θα διατεθούν για τον εκσυγχρονισμό του κλειστού γυμναστηρίου του Λίντο και ήδη οι δυο, έχουν τοποθετηθεί.

Επειδή όμως, ο αθλητισμός σημαίνει αλληλεγγύη, το ΕΑΚΗ δώρισε τις δυο παλιές μπασκέτες στον Δήμο Φαιστού, προκειμένου, να διατεθούν για τις αθλητικές ανάγκες της νεολαίας της περιοχής και συγκεκριμένα για το κλειστό γυμναστήριο Μοιρών.

Στην διαδικασία παράδοσης και παραλαβής συμμετείχαν εκ μέρους του ΕΑΚΗ η αντιπρόεδρος Εύα Σημαιάκη, ο αναπληρωτής πρόεδρος Νίκος Νταμπακάκης, ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου του Δήμου Φαιστού, Γιώργος Κοκαράκης και ο υπεύθυνος του κλειστού γυμναστηρίου Λίντο, Γιώργος Κεφάκης.

Η αντιπρόεδρος του ΕΑΚΗ Εύα Σημαιάκη, ανέφερε ότι «με ιδιαίτερη χαρά δωρίσαμε στο Δήμο Φαιστού, τις δυο παλαιές μπασκέτες του κλειστού γυμναστηρίου του Λίντο.

Μέλημα μας ως Διοικούσα Επιτροπή, είναι η συνεχής αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΕΑΚΗ και συνάμα, η βοήθεια όλων των φορέων του νομού μας.

Παραδώσαμε λοιπόν, στον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου Φαιστού, τον κ. Κοκαράκη, τις μπασκέτες, που θα τοποθετηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Μοιρών.

Θα πρέπει να πω βέβαια ότι ήταν και μια επιθυμία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος, θέλει τη στήριξη των αθλητικών υποδομών της ενδοχώρας».

Ο Ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Δήμου Φαιστού Γιώργος Κοκαράκης, ανέφερε με τη σειρά του, ότι «ευχαριστούμε το Εθνικό Αθλητικό κέντρο Ηρακλείου και προσωπικά την αντιπρόεδρο, κ. Σημαιάκη για την παράδοση δυο μπασκετών, που τις έχει ανάγκη ο Δήμος Φαιστού, για να χρησιμοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Μοιρών, το οποίο είναι υπο κατασκευή.

Οι μπασκέτες αυτές θα είναι πολύ χρήσιμες για μας και τη νεολαία μας.

Ευχαριστούμε για την παραχώρηση αυτή και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, που συναινεί σε αυτή την ευγενική παραχώρηση”».