ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 550.000 ΕΥΡΩ…

0
467

Παραδόθηκε στους κατοίκους και στους επισκέπτες ένα ακόμα τμήμα του παραλιακού άξονα του Δήμου Αγίου Βασιλείου και συγκεκριμένα το τμήμα Άγιος Παύλος – Άγιο Γεώργιος .

Ο παραλιακός άξονας ξεκινάει από το Φραγκοκάστελο και καταλήγει στην Αγία Γαλήνη οποίος έχει υλοποιηθεί στο σύνολο του στην Δημοτική Ενότητα Λάμπης ενώ εκκρεμεί μόνο το τμήμα Φραγκοκάστελο έως παραλία Κόρακα για την Δημοτική Ενότητα Φοίνικα οποίος όμως θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιάννη Ταταράκη .


Το νέο τμήμα το οποίο ολοκληρώθηκε, ενώνει το παραλιακό μέτωπο σε μια ταχέα αναπτυσσόμενη περιοχή από τον Άγιο Παύλο, το Πρασονήσι έως την παραλία του Αγίου Γεωργίου Μελάμπων.

Έχει μήκος 3.900 μέτρων, μέσο πλάτος 5,5 μέτρα, επενδεδυμένη τάφρο 1500μ και στηθαίο ασφαλείας μήκους 650 μέτρων .


Ο Δήμαρχος Γιάννη Ταταράκης αφού επισκέφθηκε την περιοχή δήλωσε
«Ένα εμβληματικό έργο για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου παραδίδεται στην τοπική κοινωνία του Δήμου μας.

Ο παραλιακός άξονας, ο οποίος υλοποιήθηκε με σεβασμό στο περιβάλλον και στο μοναδικό φυσικό κάλλος της περιοχής, θα δίνει την δυνατότητα μετακίνησης ανάμεσα στις παραλίες του Δήμου μας .

Ένα έργο με προστιθέμενη αξία στην βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη που τονώνει την τοπική οικονομία και παράλληλα ικανοποιεί τις επιθυμίες και τις ανάγκες τις κοινωνίας.

Το νέο αυτό τμήμα δίνει πρόσβαση με άνεση και ασφάλεια σε μία περιοχή απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς με μαγευτικές παραλίες και γαλήνιο τοπίο.


Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη ο οποίος ενέκρινε το αίτημα μας για χρηματοδότηση του εν λόγω τμήματος αντιλαμβανόμενος τις προοπτικές ανάπτυξης της συγκεκριμένης περιοχής.»