ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΑΚΗΣ…

0
868

Ο κ. Γιάννης Κοντάκης είναι ο αντικαταστάτης του κ. Γιώργου Ποντίκαλη στον πάγκο της Γόρτυνας.

Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την τελευταία άνοδο της ομάδας στην Α1, συμφώνησε αργά το βράδυ με τους ιθύνοντες του σωματείου, θα παρουσιαστεί στους παίκτες και θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας την Κυριακή με την Μινωική.

Στα πρώτα του λόγια στο επίσημο site της ομάδας είπε τα εξής:

“- Είναι η τρίτη φορά που επιστρέφω στον πάγκο της Γόρτυνας.
Μ’ αυτή την ομάδα έχω ζήσει δύο ανόδους και πολλές και σημαντικές στιγμές της καριέρας μου.

– Βασικός μου στόχος είναι να κάνω μια σοβαρή ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά κυρίως να περάσω στους παίκτες μου τη φιλοσοφία του νικητή. Έχοντας οι παίκτες μου τη φιλοσοφία του νικητή, θα μπορέσουν να βγάλουν αυτά που ξέρουν και θα αποκτήσουν άλλη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

– Στόχος μας καταρχάς είναι η άνετη σωτηρία της ομάδας, αλλά προσωπική μου φιλοδοξία είναι η ομάδα να πάρει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο εφετινό πρωτάθλημα.

-Ξέρω ότι η Γόρτυνα παίρνει δύναμη από τον κόσμο της και στους παίκτες αρέσει να παίζουν σε γεμάτο γήπεδο. Καλώ λοιπόν τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει δυναμικά την εφετινή προσπάθεια της ομάδας. Έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια με Μινωική και ΠΑΝΟΜ, ευκαιρία λοιπόν ο κόσμος των Αγ. Δέκα και της ευρύτερης περιοχής να δείξει έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα.

-Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο.”