ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΑΡΑΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΩΓΕΙΑΝΑΚΗΣ…

0
736

Αλλαγή στη διοίκηση της Ένωσης Μεσαράς είχαμε πριν λίγες ημέρες μετά από αρχαιρεσίες που έγιναν ύστερα από την παραίτηση και από τη θέση του συμβούλου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, του μέχρι πρότινος προέδρου κ. Γιώργου Τσικνάκη.

Τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ζαρού κ. Μανώλης Ανωγειανάκης ενώ νέο μέλος στο Δ.Σ. αναλαμβάνει ο κ. Μανώλης Φραγκιαδάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος πρόεδρος αναλαμβάνει καθήκοντα σε μια περίοδο όπου η Ένωση Μεσαράς βρίσκεται σε σκληρές διαπραγματεύσεις με την τράπεζα Πειραιώς.

Με τη ρύθμιση των δανείων της σε συνδυασμό με ένα επιθυμητό κούρεμα, η Ένωση Μεσαράς θα μπορεί να ξαναγίνει οικονομικά βιώσιμη και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους αγρότες της Μεσαράς.

Σε δηλώσεις του στο antilalospress.gr, ο νέος πρόεδρος είπε ότι σκοπός δικός του και όλου του ΔΣ είναι η Ένωση να ξαναγίνει κέντρο ενδιαφέροντος για όλους τους αγρότες της περιοχής.

Πρώτος στόχος, δήλωσε ο κ. Ανωγειανάκης, είναι η ρύθμιση των χρεών και στη συνέχεια η μεταποίηση κι εμπορία των βασικών αγροτικών προϊόντων της Μεσαράς καθώς και η συνεργασία με άλλες Ενώσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΠΗΓΗ: antilalospress.gr