ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ ΤΟ “ΜΕΛΛΟΝ”…

0
440


Ο Σύλλογος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με το δήμο Μαλεβιζίου, έπειτα από πρωτοβουλία της κ. Χρύσας Λυρώνη αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Εξυπηρέτησης Πολίτη και Επιχείρησης και της κ. Βασιλείας Στιβακτάκη, με την ιδιότητα της κοινωνιολόγου.

Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των δύο φορέων συζητώντας  για θέματα που αφορούν την ανακύκλωση και συγκεκριμένα για τη δράση του συλλόγου με την περισυλλογή πλαστικών καπακιών, όπου και τοποθετήθηκε ο ειδικός κάδος.

Η αντιδήμαρχος  κ. Λυρώνη ενημέρωσε τον κ. Στεφανουδάκη, ότι σαν δήμος θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να  δημιουργήσουν δικούς τους κάδους, ώστε να περισυλλέγουν τα καπάκια και να τα διαθέτουν στο σύλλογο μας.

Στη συνέχεια της κουβέντας τους, μίλησαν για το θέμα της ανακύκλωσης  των αλουμινένιων κουτιών και για τη κατασκευή πρεσών, αλλά και για άλλες δράσεις του συλλόγου.

Τελειώνοντας, ο σύλλογος μας θα στηρίξει κάθε βοήθεια που θα ζητηθεί, δίνοντας  αναπηρικό υλικό ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.