ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΜΟΙΡΩΝ…

0
54

Μαθητές και μαθήτριες του Επάλ Μοιρών , υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κ. Σπανακάκη Κορίνας, συμμετείχαν στην παραγωγή βίντεο και αφίσας με τίτλο 《Στέλνω ένα μήνυμα στους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές μου ενάντια στις επικίνδυνες συμπεριφορές 》.


Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Δράσεις ενάντια στις επικίνδυνες συμπεριφορές, την παραβατικότητα και τη χρήση ουσιών από εφήβους.

Παρέμβαση στο άτομο, την οικογένεια, το σχολείο, την κοινότητα που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης και υλοποιήθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας και το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Έρευνας και Κοινωνικής Εργασίας ( SoRSoW) του ΕΛΜΕΠΑ, με επιστημονική υπεύθυνη του έργου την κ. Νικολέτα Ράτσικα, Επίκουρη Καθηγήτρια.


Οι μαθητές που συμμετείχαν ήταν οι:
Δέσποινα Μενεγάκη, Σοφία Γαρεφαλάκη, Γιώργος Μαρκουλάκης, Ευθύμης Βαφάκης, Μανούσος Δηλαβεράκης, Γιώργος Σχοιναράκης, Μιχάλης Φανουράκης, Γιάννης Βαρδουλάκης, Παναγιώτης Σφακιανάκης, Νίκος Μουρτζάκης, Γιάννης Μουσαδάκης, Ηλιάννα Σκαρπαθιωτάκη, Ελένη Μουζουράκη.

Δείτε εδώ το σχετικό Βίντεο