ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 1η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ…

0
554

Ολοκληρώθηκε με ευρεία συμμετοχή η 1η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν σήμερα ο Δήμος Μαλεβιζίου και η Τοπική Κοινότητα Γαζίου σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η) και την Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) Μαλεβιζίου.

Η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Μαλεβιζίου τέθηκε υπό την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Γαζίου (έναντι Δημαρχείου).

Το χώρο της αιμοδοσίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Χρύσα Λυρώνη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γρηγόρη Φασουλάκη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Πετούση και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη.

Ο Μενέλαος Μποκέας και οι Αντιδήμαρχοι συμμετείχαν μάλιστα ενεργά στην αιμοδοσία, δίνοντας αίμα, ενώ παράλληλα ο Δήμαρχος εντάχθηκε στο Μητρώο Δοτών Μυελού των Οστών.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία ολοκληρώθηκε με την πρωτοβουλία δημιουργίας Μητρώου Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Μαλεβιζίου, υπό τον συντονισμό της Αντιδημάρχου Χρύσας Λυρώνη.