ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΙΣΤΟΥ ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ…

0
809

Πάντα είμασταν σύννομοι με κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο και βάλαμε πλάτη, αλλά το μέτρο ελέγχου πελατών σε ανοικτούς χώρους μικτών επιχειρήσεων είναι ανεφάρμοστο», τόνισε ο Πρόεδρος των επιχειρηματιών και συμπλήρωσε:

«Η πλειοψηφία των συναδέλφων τηρεί απρέγκλιτα τα μέτρα, αλλά κανένα μαγαζί δεν αποφάσισε να είναι και ελεγκτικός μηχανισμός των πελατών του…


ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Στο πλευρό των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων του Δήμου Φαιστού, στάθηκε ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας τους που πραγματοποίησαν στην πλατεία 25ης Μαρτίου, μπροστά από το Δημαρχείο.

Από το πρωί, στο σύνολο τους οι επιχειρήσεις του Δήμου Φαιστού ήταν κλειστές, συμμετέχοντας στην πρώτη 24ωρη κινητοποίηση που οργανώθηκε σε επίπεδο χώρας, ενάντια στα νέα, περιοριστικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Φαιστού, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους επιχειρηματίες του Δήμου Φαιστού και με τον πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών κ. Μανόλη Διακουμάκη.

Όπως εξήγησε ο κ. Νικολιδάκης στο χαιρετισμό του, ο Δήμος Φαιστού συντάσσεται με τους επιχειρηματίες κι εμπόρους, γνωρίζοντας πως η επιχειρηματικότητα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του Δήμου.


«Δεν είμαστε ούτε υγειονομικοί, ούτε και νομοθέτες, όμως μπορούμε να κατανοήσουμε ότι η ισχύς των μέτρων δημιουργεί πρόβλημα στην επιχειρηματικότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Φαιστού για να προσθέσει:

«Η πανδημία συνεχίζει να υπάρχει, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσει η παραγωγική διαδικασία, ούτε και να δημιουργούνται προβλήματα στην επιχειρηματικότητα.

Ασφαλώς και πρέπει να προστατευθούν όλοι από την πανδημία, αλλά βρισκόμαστε σε τέτοιο σημείο που πρέπει να προστατευθούν και οι επιχειρήσεις.

Από την πλευρά μας θα πιέσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις για την εξεύρεση λύσεων κι ελπίζουμε πως σύντομα θα έχουμε και απαντήσεις, αλλά και λύσεις.

Είμαστε μαζί σας.

Η επιχειρηματίες της περιοχής μας πρέπει να στηριχθούν».