ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ..,

296
0

«Η Κυβέρνηση, όπως προκύπτει με στοιχεία, καθημερινά πλέον προκαλεί ζημία στη χώρα μας», δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης σήμερα το πρωί στον ANT1, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη.

Βασικά σημεία της συνέντευξης:

• Το τελευταίο σκάνδαλο της Κυβέρνησης ακούει στο όνομα Θ. Κιτσάκος, ο μέχρι πρότινος Διευθύνων Σύμβουλος στην ELFE, εταιρία Λαυρεντιάδη, κ. Κιτσάκος με τη σύμφωνη γνώμη Δραγασάκη, Φλαμπουράρη Σκουρλέτη, Σταθάκη, Τζάκρη, Πιστιόρλα βρέθηκε στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΠΑ.

• Κι ενώ ηγείται της ΔΕΠΑ καλείται από τον ανακριτή, για δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και λέει πως όλα όσα είχε κάνει ήταν εις γνώση των Υπουργών του, τους οποίους και κατονομάζει.

• Δηλαδή πιο απλά, ενώ ήταν διευθυντικό στέλεχος στην εταιρία του κ. Λαυρεντιάδη την ELFE, υπήρχε ένα χρέος της εταιρίας τους προς την ΔΕΠΑ. Αναλαμβάνει επικεφαλής της ΔΕΠΑ, μετά από πρόταση ΣΥΡΙΖΑ, ταυτόχρονα διογκώνεται το χρέος της ELFE προς της ΔΕΠΑ και, συν τοις άλλοις, επιχειρεί να κάνει ανταλλαγή ακινήτων για να συμψηφίσει το χρέος!

• Τι, αλήθεια, είναι αυτή η υπόθεση Κιτσάκου και γιατί, ενώ έχουν αναφερθεί δημόσια ονόματα Υπουργών κανείς τους δεν έχει πει το οτιδήποτε;

• Άραγε η υπόθεση Κιτσάκου ωφελεί το Δημόσιο και τους Έλληνες πολίτες;

• Ο κ. Τσίπρας ερωτηθείς στη Βουλή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε πως δεν άκουσε. Θα ακούσει, όμως, ο ελληνικός λαός ζητά απαντήσεις.

• Σήμερα οι πολίτες χρωστούν και έρχεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει ένα κλίμα ευφορίας, δεν είναι έτσι. Οι πολίτες υποφέρουν.

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΚΡΟΥΣΩΝΑ…
Επόμενο άρθροΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΕΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ…