ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΑΙΣΤΟΥ…

0
133


Η επίσκεψη των παιδιών στο Δημαρχείο, για να πουν τα παραδοσιακά κάλαντα στον Δήμαρχο, αποτελεί μια όμορφη παράδοση που συνεχίζεται κάθε χρόνο.

Τα παιδιά, του ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου επισκέφτηκαν το γραφείο του κ Γρηγόρη Νικολιδάκη, και μαζί με τα κάλαντα, είπαν και ευχές στον Δήμαρχο, για υγεία, ευτυχία και καλή χρονιά!

Ο Δήμαρχος ανταπέδωσε τις ευχές αγκαλιάζοντας τα παιδιά, και ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους, καλά Χριστούγεννα, με αγάπη και ευτυχισμένο το νέο έτος.


Τα παιδιά, με την χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, αποχώρησαν από το Δημαρχείο, έχοντας αφήσει μια όμορφη ανάμνηση σε όλους, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, κατέφθασαν και οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μοιρών.


Με χαρά και ενθουσιασμό, οι μαθητές της Πέμπτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μοιρών, συνοδευόμενα από τους δασκάλους τους, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Φαιστού για να πουν και εκείνα με τη σειρά τους τα κάλαντα στον Δήμαρχο!


Τα παιδιά, φόρεσαν τη γιορτινή τους διάθεση, τα χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ τους, και ήρθαν με κιθάρες και μαντολίνα να τραγουδήσουν τα κάλαντα με χαρούμενη διάθεση και ενθουσιασμό!

Οι φωνές τους αντήχησαν στους διαδρόμους του Δημαρχείου και πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα με φως και ελπίδα!


Μάλιστα, οι πιο παραδοσιακοί μαθητές, χόρεψαν και ένα παραδοσιακό πεντοζάλη προς τιμήν του δημάρχου και έπαιξαν μουσικά όργανα, ενθουσιάζοντας τους αντιδημάρχους και το προσωπικό του Δήμου φαιστού.

ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ 'ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΕΣΑΡΑΣ'...

Η ενέργεια και η χαρά τους ήταν μεταδοτικές και δημιούργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο Δημαρχείο!


Ο Δήμαρχος, συγκινημένος από την επίσκεψη των παιδιών, εξήρε την πρωτοβουλία τους να φέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο Δημαρχείο, ευχαρίστησε τα παιδιά και τους δασκάλους τους, τα συμβούλεψε να δείχνουν αγάπη για τον πλησίον τους, και εκείνα ανταπέδωσαν με όμορφες μαντινάδες!


Η επίσκεψη των παιδιών στο Δημαρχείο ήταν μια όμορφη εκδήλωση που έφερε το πνεύμα των Χριστουγέννων, δείχνοντας ότι τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή χαράς και ελπίδας για όλους!