ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019 ΣΤΗΝ ΠΟΜΠΙΑ…

0
781

Το ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Πόμπιας ανακοινώνει τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο προαύλιο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου.


14/7/2019: magic show με τον γνωστό μάγο «Ζακρης» παρουσιάζουν ένα μοναδικό υπερθέαμα απο τον καλύτερο ταχυδακτυλουργό της Ελλάδος. Ο Νικητής του παιχνιδιού και ο διάδοχος του Γιουρι Γκελερ, κάτοχος του βραβείου merlin έρχεται την Κυριακή 14.7.2019 και ώρα 20:00 στον ΠΣ Πόμπιας με όλο του επιτελείο για μια παράσταση που όμοια της δεν έχει εμφανιστεί στα μέρη μας.

Τιμή εισόδου: ενήλικοι: 8ευρώ, παιδιά 5ευρώ
24/07/2019 θέατρο σκιών με τον γνωστό Αθω Δανέλη και την ομάδα του.

Το θέατρο σκιών καταφέρνει σήμερα να μας φέρνει κοντά, να μας ενώνει και να μας δείχνει ότι η ζωή είναι όμορφη και αξίζει να τη χαίρεσαι με γέλια και με δάκρυα. Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους να γελάσουμε όλοι μαζί. η πρόταση του Άθω για τις 24 Ιουλίου είναι το έργο «Ο Γάμος του Μπαρμπαγιώργου».

Το Θέατρο Σκιών Κρήτης και ο Άθως Δανέλλης παρουσιάζουν την πολύκροτη, κλασική κωμωδία “Ο Γάμος του Μπαρμπαγιώργου”.

Ο πλούσιος κύριος Τσιτσιφρίγκος ανακοινώνει στον Χατζηδιαβάτη πως παντρεύει την ο μονάκριβη κόρη του. Ο γαμπρός δεν είναι άλλος από τον Μπαρμπαγιώργο.

Ο πανέξυπνος Καραγκιόζης θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια περιπέτεια με εκπλήξεις και πολύ γέλιο! 
Τιμή εισόδου: 5 ευρώ
26/07/2019: «Βραδιά Ξυλόφουρνού» με το γνωστό συγκρότημα του Νίκου Σεβαστάκη.

Το γλέντι που έχει πια καθιερωθεί. Σας περιμενούμε στις 21:00 στο προαύλιο χώρο του συλλόγου να περάσουμε υπέροχα.
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ πλήρες μενού.


10/08/2019: συναυλία με τον Παύλο Παυλίδη.

Ο Παυλος Παυλιδης ,δημιουργος και τραγουδιστης απο τα ξυλινα σπαθια για μια μοναδικη εμφανιση στην Πομπια.10.8.2019 στις 21.00 στον ΠΣ ΠΟΜΠΙΑΣ.Ο Παυλος παυλιδης σε θρυλικα τραγουδια με τη μπαντα…