ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΕΔΗΜ…

0
390

Καθαρές και προσβάσιμες παραλίες διατηρεί το Μαλεβιζι, καθώς παρά τη χειμερινή περίοδο η ΜΑΕΔΗΜ και ο Δήμος Μαλεβιζίου ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν ασφαλή πρόσβαση στις παραλίες όλο το χρόνο σε κατοίκους και επισκέπτες.

Μάλιστα, για το σκοπό αυτό σημαντικές είναι οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής, που συντονίζει τις απαραίτητες ενέργειες.

Στο πλαίσιο αυτό, για πρώτη φορά φέτος η Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Μαλεβιζίου (ΜΑΕΔΗΜ) διατηρεί προσωπικό και τη χειμερινή περίοδο που σε καθημερινή βάση απασχολείται στην καθαριότητα των παραλιών τις οποίες διαχειρίζεται η εταιρεία.

👉«Οι παραλίες μας σε πρώτο πλάνο. Ανεμπόδιστη προσβασιμότητα και το χειμώνα – μια ανάσα που περίμενε πολύ το Μαλεβίζι.

Με καθημερινή και συστηματική προσπάθεια, με προσωπικό που για πρώτη φορά παραμένει στις επάλξεις και τη χειμερινή περίοδο»🔹 ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Μαρής, επισημαίνοντας:

«Μια επιλογή που δεν ήταν, αλλά έγινε αυτονόητη και είναι πλέον ένα με την καθημερινότητα στους παραλιακούς οικισμούς μας. Παρά την πανδημία και τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα η ΜΑΕΔΗΜ συνεχίζει πιστή στο στοίχημα για καθαρές παραλίες όλο το χρόνο.

Με επιμονή και δουλειά προχωράμε»🔹