ΙΑΤΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΜΠΙΑΣ…

0
618

Με αφορμή την δωρεά ιατρικού υλικου απο το “ΛΕΥΚΟ” σε κεντρα υγείας και ιδρύματα της Μεσαράς ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Ρομπογιαννάκης δήλωσε:


“Η εμπειρία όλων μας και τα καθημερινά βιώματα, μας ανάγκασαν να βρίσκουμε μόνοι μας τις λύσεις για να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα μας.
Όλες, μα όλες οι κυβερνήσεις, αλλά και τα πολιτικά κόμματα που δημιουργήθηκαν μέσα από αυτές και οι Αρχηγοί τους προέρχονται ομοίως από αυτά, βρίσκονται διαρκώς σε ένα δρόμο, με πολλές αδιέξοδες διεξόδους.


Βρίσκουν δηλαδή προβλήματα στις λύσεις και όχι λύσεις στα προβλήματα.
Πότισαν το μυαλό μας με αλλεπάλληλες απογοητεύσεις και εμείς θέσαμε τον εγκέφαλο μας σε αυτόματη λειτουργία, με στόχο την αποφυγή και όχι την επίλυση.


Είναι λυπηρό να είμαστε παρατηρητές της ζωής μας χωρίς να εμπλεκόμαστε σ’ αυτή.
Αυτοί όλοι, έχουν όλα τα προσόντα, εκτός από το προσόν, να αξιοποιούν τα προσόντα τους και ο μόνος μήνας που λένε τα λιγότερα ψέματα, είναι ο Φεβρουάριος και αυτό γιατί ο μήνας αυτός έχει μόνο 28 μέρες.


Ζούμε στην εποχή του ΜΗΔΕΝ… το μηδέν είναι το νόμισμα του φόβου που εξαγοράζει την αξία των συνειδήσεων.


Η δύναμη μας όμως, μπορεί να φανεί σε στιγμές αδυναμίας και η αξία μας δεν μειώνεται από την αδυναμία κάποιου να τη δει.


Πρέπει κάποτε να ξεχάσουμε αυτό που θελουμε και να ασχοληθούμε με αυτό που αξίζουμε.


Στο πολιτικό κόμμα ΛΕΥΚΟ εντάχθηκα γιατί είδα… ακολούθησα, διαπίστωσα και διαβεβαιώθηκα.


Ούτε μου έδειξαν, ούτε άκουσα.
Ο πρωταρχικός σκοπός του κόμματος μας, είναι ο σεβασμός της αξιοπρέπειας κάθε πολίτη και το έμπρακτο έργο αποδεικνύει ότι μιλάμε σε χρόνο Ενεστώτα και όχι σε Μέλλοντα Συντελεσμενο.


Κερδίζουμε μέρα με τη μέρα την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, μέσα από την ειλικρίνεια το αθόρυβο έργο μας και τις προσδοκίες των συμπολιτών μας που συνοδεύονται με κατάθεση ψυχής και αφοσίωσης.


Προσφέρουμε όπου υπάρχουν ανάγκες…όσο μπορούμε και όσο δύναται ο Κοινωνικός Φορέας του κόμματος μας με την Οργάνωση που δημιουργήσαμε στην Γερμανία με επικεφαλής πάλη Ελληνίδα.

Μόνιμη κάτοικος του Αμβούργου στη Γερμανία που προσφέρει περισσότερα από αυτούς που μας κυβερνούν.


Είναι η Πρόεδρος Αποδημου Οικουμενικού Ελληνισμού του πολιτικού κόμματος ΛΕΥΚΟ κυρία Βασιλική Γρίβα.”

Πηγή:Δια-SOS-τε την Μεσαρά…