Η ΓΟΡΤΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΗ…

0
791

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Γόρτυνα επιβλήθηκε 4-3 της Φαιστού και πήρε ιστορική πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Σε μία αναμέτρηση που τα είχε όλα, η Γόρτυνα κατάφερε να επικρατήσει της Φαιστού και να πάρει το εισητήριο για τους “4” του κυπέλλου.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους οι οποίοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 15ο λεπτό μετά απο προσπάθεια του Μεταξάκη.

Παρά το γκολ και την γενική υπεροχή της Γόρτυνας στο πρώτο εικοσάλεπτο η Φαιστός έκανε την αντεπίθεση της και κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και το σκορ του αγώνα με δύο κολλητά γκολ, των Στέλιου και Γιώργου Παπαδάκη στο 35ο και 38ο λεπτό αντίστοιχα.

Η εικόνα στην επανάληψη άλλαξε άρδην με την Γόρτυνα να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση της και να καταφέρνει να κάνει την… ανατροπή στην ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με την έναρξη του δεύτερου μέρους με σκόρερ τον Κεφάκη.

Η ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη δεν σταμάτησε εκεί και κατόρθωσε να ξανά πάρει θέση οδηγού στο παιχνίδι με το τέρμα του Ξαγοραράκη στο 55ο λεπτό.

Το κερασάκι στην τούρτα για την Γόρτυνα και συνάμα τελειωτικό χτύπημα για την Φαιστό έβαλε ο Παπαδομανωλάκης στο 82ο λεπτό γράφοντας το 4-2.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατόρθωσαν να μειώσουν σε 4-3 με τον Νίκο Παπαδάκη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν νέα ανατροπή.

Με την νίκη η ομάδα της Γόρτυνας προκρίθηκε στα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία της και πλέον περιμένει την κλήρωση για να μάθει τον αντιπαλό της στην πορεία της για τον τελικό της διοργάνωσης.

Απο την πλευρά της η ομάδα του Στέλιου Ανωγειανάκη θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα της Α1 PWM MEDICAL στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Γόρτυνα (Φ. Χαλκιαδάκης): Κοζωνάκης, Κυρλάκης (46′ Φραγκιαδάκης ), Κωστάκης ( 60′ Δημήτρης) Μάλο, Ξαγοραράκης, Σταυρακάκης, Κεφάκης, Παπαδομανωλάκης, Μεταξάκης, Αντωνάκης, Μπαντουνάς (70′ Ψωμάς)

Φαιστός (Σ. Ανωγειανάκης): Λεοντιάδης, Σκαντζάκης Παπαδάκης Σ., Παπαδάκης Γ.Μ., Γκλεζάκος (65′ Γκερεδάκης), Χατζηδάκης, Καρταλιανάκης (78′ Ρουκουνάκης), Ρινακάκης, Παπαδάκης Γ.Γ., Νταουσιάνης, Παπαδάκης Ν.