ΗΤΑ ΜΕ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο ΚΡΟΥΣΩΝΑ …

0
794

Η Γόρτυς μπήκε καλά στο ματς κι είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 8 με τον Παπαγγελή.

Στο 12′ ο ΠΑΟΚ απάντησε στις ευκαιρίες, με τον Ανδρικάκη να κάνει εξαιρετική απόκρουση στο σουτ του Βατσινά.

Στο 30 η Γόρτυνα βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ, όμως το απευθείας φάουλ του Δημήτρη προσέκρουσε στο δοκάρι του Λουτριωτη.

Έξι λεπτά αργότερα, έγινε η φάση που άλαξε τη ροή του παιχνιδιού,ο Μάλο υπέπεσε σε πέναλτι, με το διαιτητή να του δείχνει τη δεύτερη κίτρινη και να τον στέλνει πρόωρα στ’ αποδυτήρια.
Ο Βατσινάς ευστόχησε στο πέναλτι κι ερβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Η αριθμητική υπεροχή έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ που έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 40′ να κανουν το 2-0. Ενώ στο 45′ ο Ανδρικάκης έκανε τριπλή απόκρουση σε φάση διαρκείας στα καρέ της ομάδας μας, κρατώντας το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αριθμητική υπεροχή του ΠΑΟΚ καρποφόρησε κι έτσι στο 68′ ο Bατσινάς και στο 84′ ο Σούρσος έκαναν το 3-0 για τον ΠΑΟΚ, ο οποιός νωρίτερα στο 76′ είχε και χαμένο πέναλτι με το Βατσινά στο δοκάρι.

Το τελικό 3-0 υποχρεώνει την Γόρτυνα να τα δώσει όλα με την ΑΕΚ στους Αγίους Δέκα την άλλη εβδομάδα προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην Α1.

Π.Α.Ο.Κρουσώνα: Λουτριώτης, Φράγκος, Κοκολοδημητράκης, Γωνιανάκης(86΄Γ.Κοκολογιαννάκης), Βασιλείου, Γεωργόπουλος, Κατέλας, Σούρσος(86΄Βερουδάκης), Βατσινάς(89΄Γιανναδάκης), Παπαδάκης, Μιχελακάκης(89΄Πρινιαράκης)

Γόρτυς: Ανδρικάκης, Αντουράκης, Μάλο, Μπαλωμένος, Ξαγοραράκης, Κοκολάκης, Κεφάκης, Φανουράκης(39΄Μηναδάκης), Παπαγγέλης(63΄΄Κοζυράκης), Δημήτρης(86΄Ντόκο), Μπαντουνάς