ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 38 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΙΣΤΟΥ…

0
448

Έργα που συνολικά ξεπερνούν σε προϋπολογισμό τα 38 εκατομμύρια ευρώ, κατέθεσε ο Δήμος Φαιστού στο Υπουργείο Εσωτερικών στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».


Η κατάθεση των έργων συνοδεύτηκε από συνάντηση με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Στέλιο Πέτσα.

Τα έργα αφορούν σε ένα πολυεπίπεδο μίγμα, στο οποίο και εντάσσονται μεταξύ άλλων η Πολιτική Προστασία, η Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αποβλήτων, η Σχολική Στέγη, αλλά και το σημαντικό ζήτημα προστασίας της Δημόσιας Υγείας.
«Ο κ. Υπουργός μας δέχθηκε, όπως κάθε φορά άλλωστε, σε ένα κλίμα συνεργασίας και εκτίμησε ότι όλα τα έργα μπορούν να υλοποιηθούν» ανέφερε με δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Φασομυτάκης για να προσθέσει:


«Θέληση και πεποίθηση τόσο του Υπουργείου, όσο και δική μας είναι ότι μπαίνουμε σε μια σημαντική αναπτυξιακή τροχιά που περιλαμβάνει δεκάδες έργα και οδηγεί το δήμο μας σε μια νέα εποχή».
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης τόνισε:
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, καθώς έχουμε στα χέρια μας ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσεων σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, που σε αυτή τη φάση υπερβαίνει τα 38 εκατομμύρια ευρώ.

Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε στο ακέραιο όλες αυτές τις χρηματοδοτήσεις, αλλά και να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο τις δράσεις μας, ώστε να φέρουμε το δήμο Φαιστού στη νέα εποχή. Στην εποχή που του αξίζει».