ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΠΟΚΕΑ ΣΕ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΛΙΝΟΠΕΡΑΜΑΤΩΝ…

2011
0

👉«Η χρήση, εκμετάλλευση και διαχείριση της χερσαίας και θαλάσσιας ζώνης Λινοπεραμάτων να αποδοθούν στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου»

✍️Επιστολή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη απέστειλε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, επανερχόμενος στο ζήτημα της Ζώνης Λινοπεραμάτων.

Σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησής τους στο Ηράκλειο και των δεσμεύσεων του Υπουργού περί εξαίρεσης των Λινοπεραμάτων από το διαγωνισμό υπο- παραχώρησης του ΟΛΗ, ο Μενέλαος Μποκέας επανέρχεται στο θέμα του πρωταγωνιστικού ρόλου που πρέπει να έχει Δήμος και Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο σε σχέση με την αναβάθμιση και τη διαχείρισή της περιοχής την επόμενη μέρα.

✍️Για το σκοπό αυτό ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου υπογραμμίζει το δίκαιο αίτημα η χρήση, εκμετάλλευση και διαχείριση της χερσαίας και θαλάσσιας ζώνης της περιοχής Λινοπεραμάτων να αποδοθούν στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου.

✅Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα, που κοινοποιείται ταυτόχρονα στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στ. Πέτσα, τις διοικήσεις του ΤΑΙΠΕΔ και του ΟΛΗ, τους Βουλευτές Νομού Ηρακλείου, τον Ευρωβουλευτή Μ. Κεφαλογιάννη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννη Κουράκη, έχει ως εξής 👇 https://malevizi.gov.gr/2021/08/23/epistoli-mpokea-se-plakiotaki-gia-ti-zoni-linoperamaton/

Προηγούμενο άρθροΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ…
Επόμενο άρθροΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΣΤΟ ΠΕΤΡΟΚΕΦΑΛΙ…