ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Κ.Ο.Π.Α . ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ…

0
1146

Το Δικτύο Αλκοολογίας Κρήτης, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Γορτύνης και Αρκαδίας, όπου και φιλοξενείται αυτή η δραστηριότητα, από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γορτύνης & Αρκαδίας κ. κ. Μακάριο, με την παρουσία του κ. Μουζά, Καθηγητή Γαστρεντερολογίας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, της κ. Κουλεντάκη Μαίρης γιατρού Γαστρεντερολόγου Ηπατολόγου, της κ. Σφακιανάκη Κατερίνας Προέδρου του συλλόγου «Η Επιστροφή», του Δημάρχου Γόρτυνας κ. Σχοιναράκη, εκπροσώπων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων της ευρύτερης περιοχής, μελών των ΚΟΠΑ Κρήτης.


Είναι η δεύτερη κοινότητα οικογενειών για το αλκοόλ που λειτουργεί στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς και η ενδέκατη ομάδα στην Κρήτη (Αγία Βαρβάρα, Χάρακας, Σκινιάς, Γάζι, 4 στην πόλη Ηρακλείου, Ρέθυμνο, Κουτσουράς Λασιθίου).


Η ομάδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από έναν εκπαιδευμένο εθελοντή (Υπηρέτη – Δάσκαλο), κάθε Πέμπτη στις 20:00, στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ιεράς Μητρόπολης Γορτύνης και Αρκαδίας, υποστηρίζοντας τις οικογένειες, της ευρύτερης περιοχής της Μεσσαράς, που αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με το αλκοόλ.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει παρέχονται δωρεάν, με σεβασμό στο απόρρητο.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπηρέτη Δάσκαλο του Κ.Ο.Π.Α. Μοιρών, κ. Χρυσάνθη Ζορμπά Καλαϊτζάκη στο τηλέφωνο 6942427057 & 2894023063.
Το Κ.Ο.Π.Α Χάρακα λειτουργεί κάθε Δευτέρα στις 20.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Χάρακα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπηρέτη Δάσκαλο Βασμαρή Δημήτρη στο τηλέφωνο 6977612703 & 2893032245 & 6982484877 (what’s up).