ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…

270
0

Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι σήμερα, 1η Οκτωβρίου 2018, λόγω της στρατιωτικής παρέλασης για την Ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ στο Στρόβολο, θα κλείσουν προσωρινά για την τροχαία κίνηση οι ακόλουθοι δρόμοι:

– Το τμήμα της Λεωφόρου Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μέχρι τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Αθαλάσσας, μεταξύ των ωρών 07:00 – 13:30.
– Το τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, από τον κυκλικό κόμβο Τσερίου, μέχρι τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, μεταξύ των ωρών 05:30 – 12:30.
– Το τμήμα της οδού Δημήτρη Βικέλα, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, μέχρι τον μικρό κυκλικό κόμβο με την οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, μεταξύ των ωρών 05:30 – 13:00.
– Το τμήμα της οδού Περικλέους, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με την οδό Γιαννιτσών, μεταξύ των ωρών 09:30 – 13:00.

– Επίσης από η ώρα 10:00 μέχρι τις 13:30, θα αποκοπεί προσωρινά η κυκλοφορία οχημάτων, στο τμήμα της Λεωφόρου Αθαλάσσας, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με τη Λεωφόρο Λεμεσού, προκειμένου να διευκολυνθεί η αποχώρηση όλων των μηχανοκίνητων και πεζοπόρων τμημάτων που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση.
Την ελληνική Κυβέρνηση εκπροσωπεί στους εορτασμούς ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 1030.

– Μεταξύ των ωρών 06:00 και 07:30 θα παρατηρηθεί διακίνηση αρμάτων στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, από την περιοχή Κόρνου, μέχρι και την έξοδο του ΓΣΠ.
– Διακίνηση αρμάτων, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, θα παρατηρηθεί και μεταξύ των ωρών 11:15 και 12:30, από την συμβολή των λεωφόρων Λεμεσού και Αθαλάσσης (φώτα Καλησπέρα), μέχρι και την έξοδο Κόρνου.
Προτρέπεται το κοινό όπως, κατά τη διάρκεια της παρέλασης παραμένει στα πεζοδρόμια για την ομαλή και απρόσκοπτη διέλευση των τμημάτων που παρελαύνουν, καθώς και να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι Αστυνομικών.
Η Αστυνομία θα προβεί στις αναγκαίες ρυθμίσεις για βοήθεια και ασφαλή διακίνηση της τροχαίας κίνησης, καθώς και διευκολύνσεις στο κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει την παρέλαση.

Προηγούμενο άρθροΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΠΑ.Σ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΟΥΖΟ…
Επόμενο άρθροΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/10/2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00…