ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ…

0
649

Οδηγήθηκε Το ΜΕΣΗΜΕΡΙ Της Μεγάλης Τετάρτης ο  Μένιος Φουρθιώτης , οποίος βρίσκεται ο αντιμέτωπος ΜΕ  σοβαρές  Κατηγορίες .

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο παρουσιαστής βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για ηθική αυτουργία σε έκρηξη και νόμο περί όπλων ενώ οι άλλοι δύο συλληφθέντες – παλιοί γνώριμοι της αστυνομίας- βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, σύσταση και συμμορία.

Το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης οι Αρχές εντόπισαν το ποσό των 31.000 ευρώ στα σπίτια των δύο ποινικών, που συνελήφθησαν μαζί με τον γνωστό παρουσιαστή, ερευνούν από πού προέρχεται αυτό το ποσό και αν μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση και τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ποινικοί είπαν ότι δεν έχουν σχέση με την επίθεση στο σπίτι του παρουσιαστή, όμως υποστηρίζουν ότι ο παρουσιαστής είχε απευθυνθεί σε αυτούς για το συγκεκριμένο λόγο, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν και δεν γνωρίζουν τι έγινε στη συνέχεια.

Πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν επίσης πως στο παρελθόν ο παρουσιαστής είχε χρησιμοποιήσει ως σεκιούριτι τους δύο ποινικούς.