ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΣΙΚΝΑΚΗ…

0
961

Ένταση επικράτησε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Γόρτυνας κατά την υπογραφή της Σύμβασης του Κλειστού Γυμναστηρίου Ασημίου μεταξύ του κ. Νίκου Σχοιναράκη και του Αντιδημάρχου κ. Κωστή Τσικνάκη.

Ο κ. Σχοιναράκης κατά την αρχική του τοποθέτηση όπου καλωσόρισε τον Υπουργό Λ. Αυγενάκη, πρόταξε το επιχείρημα πως εάν ο κ. Μιχάλης Κοκολάκης, όντας μη θεσμικός παράγοντας του Δήμου Γόρτυνας, μετά απόφαση του Πρωτοδικείου και την οριστικοποίηση της έκπτωσής του από το αξίωμα του Δημάρχου Γόρτυνας, όφειλε να αποχωρήσει από την αίθουσα ή να καθίσει στα κάτω καθίσματα όπου έχουν θέση οι πολίτες, ειδάλλως θα αποχωρούσε ο ίδιος ο κ. Σχοιναράκης.

Ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, ο Δήμαρχος Λευτέρης Κοκολάκης, ο Μιχάλης Κοκολάκης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Πελεκανάκης, πρότειναν να μην υπάρξει ένταση καθώς όλοι βρισκόταν στο χώρο για άλλη δουλειά παρά να τσακωθούν.

Η συζήτηση συνεχίστηκε και ο κ. Σχοιναράκης σηκώθηκε από τη θέση του δηλώνοντας στον Υπουργό την αποχώρησή του από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιο.

Όταν κατά την αποχώρησή του ακούστηκαν σχόλια από τον κ. Τσικνάκη, ο κ. Σχοιναράκης επέστρεψε να απαντήσει.

Εκεί δημιουργήθηκε το θερμό επεισόδιο όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Κατά την έξοδο του κ. Σχοιναράκη, ο κ. Τσικνάκης του είπε «Καθόλου να μην μπαίνεις εδώ ντενεκέ!» και ο Σχοιναράκης απάντησε «Να επιστρέψεις πρώτα τα 10 χιλιάρικα δανικά που χρωστάς και μετά να μου μιλάς εμένα!» εξαγριώνοντας τον κ. Τσικνάκη ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του και επακολούθησαν αυτά που θα δείτε.

Πηγή:antilalospress.gr