ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ…

0
394

Ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου.

Ο δήμαρχος αναφέρεται στο σπουδαίο έργο του Σώματος γενικά, καθώς και στην προσφορά του τοπικού παραρτήματος στο δήμο Φαιστού.

Ο Δήμαρχος δεν ξεχνά να αναφερθεί και στην σπουδαία προσφορά του Ερυθρού Σταυρού μέσα στην πρωτοφανή υγειονομική κρίση.

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

«Σήμερα είναι ιδιαίτερη ημέρα επειδή τιμούμε για την προσφορά και τον εθελοντισμό της μια πολύ δυνατή ομάδα όπως αυτή του Ερυθρού Σταυρού.

Σε εποχές δύσκολες και κάτω από αντίξοες συνθήκες, άνθρωποι που βάζουν πάνω απ’ όλα το κοινό καλό και τον συνάνθρωπο επιχειρούν με μοναδικό στόχο την προστασία και ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου.
Ειδικότερα στην περιοχή μας, ο πρόεδρος, ο αρχηγός αλλά και όλοι οι εθελοντές, έχουν κατ’ επανάληψη δείξει στο μέγιστο βαθμό την προσφορά του εθελοντισμού και του Σώματος.

Η δράση τους είναι καθημερινή και αγόγγυστη, ενώ διαρκώς βρίσκονται στο πλευρό του Δήμου μας, της Εκκλησίας, των φορέων, του συνανθρώπου και όποιου τους έχει ανάγκη.

Με αυταπάρνηση και καθημερινή δράση δίνουν ένα σιωπηλό κι ακούραστο, αλλά ταυτόχρονα σπουδαίο αγώνα.


Ιδιαίτερα μέσα στην πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, οφείλουμε να στηρίξουμε και να ευχαριστήσουμε ακόμα περισσότερο, τους εθελοντές και εργαζόμενους του Ερυθρού Σταυρού, για το τόσο σημαντικό έργο που προσφέρουν.


Εύχομαι το παράδειγμα τους να αποτελεί διαχρονικό παράδειγμα μίμησης.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».